ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Κετικίδης: Μέσα από τα αποτελέσματα κάθε ομάδα γίνεται δυνατότερη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. |
Κετικίδης: Μέσα από τα αποτελέσματα κάθε ομάδα γίνεται δυνατότερη
Ο Παναργειακός κατάφερε να πάρει, τον πρώτο του βαθμό μακριά από την έδρα του και παράλληλα να παραμείνει αήττητος για τρίτη σερί αγωνιστική. Ο τεχνικός των «λύκων» Γιώργος Κετικίδης μίλησε στο SDNA, για το εν λόγω αποτέλεσμα, τον στόχο της ομάδας του, αλλά και για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Ο Παναργειακός έφυγε από την Μυτιλήνη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Πόσο σημαντικός είναι ο βαθμός αυτός, για την συνέχεια του πρωταθλήματος;
«Η ισοπαλία στην Μυτιλήνη είναι σημαντική, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Είναι ναι μεν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά επειδή το πρωτάθλημα έχει μια ιδιαιτερότητα χάνονται βαθμοί, οι ομάδες είναι λίγες και κάθε απώλεια είναι σημαντική, είτε μέσα είτε έξω».

Για τρίτο σερί παιχνίδι η ομάδα παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα. Αυτό κατά πόσο την βοηθά, στον ψυχολογικό τομέα;

«Σίγουρα αυτό είναι καλό για εμάς, και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε, να το κρατήσουμε. Μέσα από τα αποτελέσματα, κάθε ομάδα γίνεται δυνατότερη, και έρχεται πιο κοντά στους στόχους της».

Τι ήταν αυτό που είπατε στους παίκτες σας, στο μηίχρονο εν όψει του δευτέρου μέρους, κι ενώ βρισκόσασταν πίσω στο σκορ;

«Είναι γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε, τόσο καλά όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρεθεί πίσω στο σκορ. Στο ημίχρονο επισημάναμε τα λάθη μας, είδαμε ποίοι παίκτες υστερούσαν, και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα τους. Κι έτσι έγινε».

Θα μπορούσε ο Παναργειακός να πάρει, κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι;

«Με βάση την εικόνα και τις ευκαιρίες αλλά και κάποια λάθη που έγιναν, όχι από εμάς αναφέρομαι στην φάση του πέναλτι (το οποίο κακώς δεν μέτρησε, καθώς η μπάλα είχε περάσει την γραμμή), αλλά και την αποβολή του Καλογέρη η οποία δεν ήταν αποβολή...Εάν δεν γινόντουσαν οι δύο αυτές λανθασμένες αποφάσεις, τότε ίσως να φεύγαμε με καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο Παναργειακός αυτή την στιγμή βρίσκεται, μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού. Μπορεί να δημιουργήσει, ένα σερί που θα του επιτρέψει, να βγει από αυτή;

«Μπορεί να κάνει ένα σερί, εάν είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στον στόχο».

Το γεγονός ότι η ομάδα έχει μικρό ρόστερ είναι κάτι που σας προβληματίζει, εν όψει της συνέχειας;

«Σίγουρα θα θέλαμε μεγαλύτερο ρόστερ γιατί σε ένα πρωτάθλημα, υπάρχουν οι τραυματισμοί, και οι τιμωρίες, αστάθμητοι παράγοντες και καλό είναι, να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Εμείς όμως μέχρι τον Δεκέμβριο θα πορευτούμε, ως έχουμε καθώς δεν μπορούμε, να κάνουμε και αλλιώς. Ανάλογα με την θέση που θα βρισκόμαστε, θα δούμε ποιο είναι το καλύτερο για την ομάδα».

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας την φετινή σεζόν;

«Ο στόχος της ομάδας είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και αφού περνάει, το παιχνίδι να βλέπουμε το επόμενο και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Τι είδους κλίμα επικρατεί στην ομάδα;

«Το κλίμα στην ομάδα φροντίζουμε, να είναι οικογενειακό. Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και προσπαθούμε, να τα φτιάξουμε τα αποδυτήρια μας όσο πιο ενωτικά γίνεται».

Επόμενος αγώνας είναι εντός έδρας με αντίπαλο την Τριγλία Ραφήνας. Μπορεί ο Παναργειακός να πετύχει, την δεύτερη του εντός έδρας νίκη και να πάρει, ώθηση για την συνέχεια;

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό. Πολύ δύσκολο γιατί η ομάδα παίζει, για ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη. Σίγουρα αυτό δεν θα μας φορτώσει, με άγχος και αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά».

Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πρωτάθλημα το φετινό, γιατί αποτελείται από έντεκα ομάδες. Πέφτουν οι τέσσερις ανεβαίνει μια και κάθε αγώνας, είναι πολύ σημαντικός, γιατί με μια νίκη ή με μια ήττα αλλάζουν οι στόχοι».

Πηγή: sdna.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ