ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:38:00 μ.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Διπλή η σημερινή προπόνηση για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Αύριο θα γίνει πρωινή και την Κυριακή θα δοθεί ρεπό.

* Σε παγκόσμιο συνέδριο ποδοσφαίρου, στο Λονδίνο, εκπροσωπήθηκε πρόσφατα ο Αστέρας Τρίπολης. Στο συνέδριο βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Μποροβήλος και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Γαλανακόπουλος.

* Μόνο νίκη θέλει η Σπάρτη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο και θα καλυφθεί απ’ την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Στο ματς αυτό, θα λειτουργήσει και μαθητική εξέδρα.

* Στις 2 μ.μ. θα αρχίσει το παιχνίδι Καλαμάτα-Ζάκυνθος για συγκοινωνιακούς λόγους. Πρόκειται για αγώνα ποδοσφαίρου της Γ Εθνικής.

* Το παιχνίδι Αστέρας Βλαχιώτη-Παλληξουριακός, για την Γ Εθνική στο ποδόσφαιρο, θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Μολάων και όχι στη Σπάρτη, ούτε φυσικά στο Βλαχιώτη. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11 το πρωί για συγκοινωνιακούς λόγους.

* Στις 29 Νοεμβρίου θα γίνει το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Αχαρναικό και τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο Αχαρνών, στις 3 μ.μ.

* Το παιχνίδι Διαγόρας Ρόδου-Ζευγολατιό Κορινθίας, θα ξεκινήσει την Κυριακή, στις 2 μ.μ. για συγκοινωνιακούς λόγους.

* Τα παιχνίδια των ποδοσφαιρικών ομάδων της Γ Εθνικής, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχουν ως εξής για αυτή την Κυριακή: Λεωνίδιο-Πύλος, Καλαμάτα-Ζάκυνθος, Βλαχιώτης-Παλληξουριακός, Βάρδα-Παναρκαδικός, Πέλοπας Κιάτου-Ρόδος, Διαγόρας-Ζευγολατιό, Ταμυναικός-Ερμιονίδα, Παναργειακός-Τριγλία Ραφήνας και Θύελλα Ραφήνας-Ερμής Κιβερίου. Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα βρεθεί και πάλι κοντά στις ομάδες της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

* Για την Α2 ανδρών του μπάσκετ, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, ο Αρκαδικός των τεσσάρων ηττών, υποδέχεται την Καρδίτσα, σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

* Για την Γ Εθνική ανδρών του μπάσκετ, ο Οίακας Ναυπλίου, υποδέχεται την Κυριακή, στις 5 μ.μ. στο κλειστό του Ναυπλίου, τον ισχυρό Έσπερο Πατρών. Η Ολυμπιάδα Άσσου Κορινθίας, φιλοξενείται στο Αίγιο, ενώ η Καλαμάτα 80 υποδέχεται στην έδρα της την Αγία Παρασκευή.

* Για την Α Ανδρών στο μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, τα παιχνίδια της αγωνιστικής που έρχεται έχουν ως εξής: Λακωνικός-ΑΕ Σπάρτης, Ευκλής-Σπαρτιατικός, Καλαμάτα-Πολύβιος, Άτλας-Πελασγός, Θουρία-ΣΔΥΤ, Μεσσήνη-Απόλλωνας Τριπ.

* Για την κορυφαία κατηγορία της πετοσφαίρισης, στους άνδρες, ο Παμβοχαικός παίζει τη Δευτέρα εκτός έδρας με τον ισχυρό ΠΑΟΚ.

* Για την Α Εθνική γυναικών στο ποδόσφαιρο, ο Φείδωνας Άργους αγωνίζεται ξτην Κυριακή, στις 3 μ.μ. στα Τρίκαλα, κόντρα στην εκεί ομώνυμη ομάδα.

* Για την Β Εθνική γυναικών, στο ποδόσφαιρο, οι Καρυάτιδες Σπάρτης, φιλοξενούν την Κυριακή, τον Ίκαρο Πετρωτού Πάτρας, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, στις 3 μ.μ.

* Αρχίζει το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών για τη Γ Εθνική. Ο Άρης Τρίπολης έχει ρεπό.

* Για την Α2 γυναικών του βόλει, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου παίζει το Σάββατο, εκτός έδρας με τον Κύδωνα. Ο Μεσσηνιακός φιλοξενεί, αύριο, την Ηλιούπολη.

* Στις 11 το πρωί της Κυριακής, θα αρχίσουν οι αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου στην Τρίπολη. Το 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο αεροδρόμιο της 124 ΠΒΕ Τρίπολης. Θα γίνουν αγώνες σε 6 κατηγορίες. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 50. Το πρωί του Σαββάτου θα γίνουν οι ελεύθερες και οι χρονομετρημένες δοκιμές.

* Σε εξέλιξη είναι αυτές τις ημέρες οι εγγραφές για την συμμετοχή στον γνωστό Παλαμήδειο ΄Αθλο του Ναυπλίου. Βγήκε και σχετικό τηλεοπτικό σποτ-προβολή του αγώνα.

* Στις 17 του μήνα θα γίνει ο αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα.

* Πρόεδρος στην Επιτροπή «Αθλητισμός και Γυναίκα» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Τριπολιτσιώτισα Πολυξένη Αργειτάκη, επίκουρη καθηγήτρια της σχολής επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ