ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ερωτικό ριάλιτι με γυμνούς πειρασμούς θα γυριστεί στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:27:00 π.μ. |
Ερωτικό ριάλιτι με γυμνούς πειρασμούς θα γυριστεί στο Ναύπλιο
Από το πρωί ξεπουλήθηκαν όλα τα φύλλα της εφημερίδας Espresso για το θέμα που φιλοξενεί στην πρώτη της σελίδα και αφορά το ριάλιτι  με τίτλο "Το παιχνίδι της αγάπης" και έπαθλο 50.000 ευρώ που θα γυρίζεται σε βίλα στο Ναύπλιο και θα προβληθεί από ελληνικό κανάλι.

 Συμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδα οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν επιλέξει μια βίλα στην περιοχή του Ναυπλίου χωρίς να κατονομάζεται όπως ειναι φυσικό η ακριβής τοποθεσία. Το κόνσεπτ αφορά τέσσερα ζευγάρια που βάζουν τον έρωτά τους σε δοκιμασία για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο που αγγίζει τις 50.000 ευρώ.

Τα ζευγάρια καλούνται να επιβιώσουν για ένα μήνα μέσα σε μία βίλα όπου θα υπάρχουν πολλοί αδέσμευτοι πειρασμοί δοκιμάζοντας έτσι την πίστη τους. Στην γαλλική εκδοχή του παιχνιδιού, την οποία παίρνουν και στην Ελλάδα, το παιχνίδι είχε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και πολλά σέξι περιστατικά.

Κάθε εβδομάδα θα γίνεται και μία αποχώρηση αφού οι παίκτες καλούνται να ψηφίσουν εκείνους που υποψιάζονται ότι έχουν σχέση με στόχο να τους θέσουν εκτός παιχνιδιού. Αν κάποιο από τα ζευγάρια μείνει μέχρι τον τελικό, θα κερδίσει τα χρήματα.Έτσι τα ζευγάρια θα πρέπει να καταφέρουν να μείνουν πιστά και να μην αποκαλύψουν ότι έχουν σχέση...
Το ενδιαφέρων για τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες του  ερωτικού ριάλιτι έχει εξάψει την φαντασία των κατοίκων της περιοχής που θέλουν να μάθουν περισσότερα και στα περίπτερα τα φύλλα της εφημερίδας έχουν εξαντληθεί. Η συγκεκριμένη παραγωγή προβάλλεται σε ευρωπαϊκές χώρες , ενώ στην Ελλάδα το κανάλι που θα προβάλει το ερωτικό ριάλιτι σύμφωνα με το δημοσίευμα ειναι το Μακεδονία TV και η εκπομπή θα μπει στον προγραμματισμό στο δεύτερο μισό της σεζόν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ