ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Πληρώθηκε το ΚΤΕΛ - Κανονικά θα γίνουν τα μαθητικά δρομολόγια στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:27:00 μ.μ. | |
Πληρώθηκε το ΚΤΕΛ - Κανονικά θα γίνουν τα μαθητικά δρομολόγια στην Αργολίδα
 Μετά από τη σημερινή εξέλιξη με την καταβολή των δεδουλευμένων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ενημερώνουμε γονείς και μαθητές ότι θα εκτελεστούν κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κο Πέτρο Τατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη κα Νικολάκου και τον Αντιπεριφερειάρχη κο Χειβιδόπουλο με τους οποίους ευρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία από το απόγευμα της Παρασκευής και οι οποίοι έστω και την ύστατη ώρα κατανόησαν την απελπιστική οικονομική θέση στην οποία είχαμε περιέλθει και έδωσαν λύση σε ένα μέρος του προβλήματος.

Η πληρωμή των δεδουλευμένων μας δε σημαίνει και ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα της μεταφοράς των μαθητών στο Νομό Αργολίδας. Υπάρχουν πολλά θέματα ακόμη. Ελπίζουμε όμως στην καλή συνεννόηση μεταξύ της Περιφέρειας και των μεταφορέων ώστε να επιλυθούν στο προσεχές μέλλον. Εϊναι δε βασικό να προχωρήσει και ο νέος Διαγωνισμός για τα έτη 2018-2020 γρήγορα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της μεταφοράς των μαθητών ολοκληρωμένα και όχι με αποσπασματικές παρατάσεις.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι το ίδιο καλό πνεύμα ειλικρινούς διαλόγου που υπήρξε μεταξύ της Εταιρείας μας και της Περιφέρειας κατά το τελευταίο τετραήμερο θα πρέπει να υπάρχει και για την επίλυση όλων των εκκρεμών ζητημάτων που αφορούν στα μαθητικά δρομολόγια.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΤΕΛ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Α.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΡΟΥΣΗΣ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ