ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Διακρίσεις για τις φοιτητικές ομάδες Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:28:00 μ.μ. | | |
Διακρίσεις για τις φοιτητικές ομάδες Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ναύπλιο
Πρώτες και δεύτερες πανελλήνιες θέσεις κατέκτησε το Πανεπιστήμιο Πατρών , οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ στο πλαίσιο των πανελλήνιων πρωταθλημάτων που είχε προκηρύξει η Επιτροπή Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο . Οι προκριματικές φάσεις των δύο αθλημάτων πραγματοποιήθηκαν σε γήπεδα της Αθήνας και οι τελικές φάσεις σε γήπεδα του Ναυπλίου.
Συγκεκριμένα, την 1η θέση στο μπάσκετ 3on3 και στους φοιτητές κατέκτησε το Πανεπιστήμιο Πατρών. Την φοιτητική ομάδα συγκροτούσαν οι Κωνσταντίνος-Μάριος Ζαφειρόπουλος (τμ. Φιλολογίας), Αναστάσης Παλλαδινός (τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων), Γρηγόρης και Γιώργος Θεοδωρόπουλος (τμ. Φυσικής), ο Παπαγεωργίου (τμ. Μαθηματικών) ενώ προπονητής ήταν ο καθηγητής φυσικής αγωγής, μέλος Ε.Ε.Π. του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, Αλέκος Πολυδωρόπουλος.

Για την ιστορία, στον ημιτελικό, η ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών νίκησε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ στον μεγάλο τελικό επικράτησε επί του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών έφτασαν στον τελικό και κατέκτησαν τελικά τη 2η θέση αφού ηττήθηκαν από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
Την ομάδα των φοιτητριών αποτελούσαν οι Ανδριάνα Ντάρλα (τμ. Γεωλογίας), Ελέσα Μαρούντα (τμ. Μαθηματικών), Φωτεινή Μαρίνη (τμ. Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής), Νάσια Πρεκτάρη (τμ. Βιολογίας).

Η ομάδα Ποδοσφαίρου των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών προκρίθηκε στον τελικό και στα δύο διαφορετικά πρωταθλήματα που είχαν οργανωθεί από την Ε.Α.Τ.Ε. και το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στο πρωτάθλημα 11Χ11 απέκλεισε στους προημιτελικούς το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στους ημιτελικούς το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στον τελικό αντιμετώπισε το Μετσόβιο Πολυτεχνείο όπου ηττήθηκε τελικά με 2-1 και κατέλαβε την 2η θέση. Στο δεύτερο και καινοτόμο φοιτητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, όπου διεξήχθη παράλληλα με το πρώτο, με μικρότερη διάρκεια και με διαφορετική μπάλα σε μάζα, όγκο, σχήμα και πίεση, το Πανεπιστήμιο Πατρών έφτασε στον τελικό όπου επίσης κατέλαβε την 2η θέση.

Συνοδοί των ομάδων ποδοσφαίρου ήταν το μέλος Ε.Ε.Π. φυσικής Αγωγής και συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Άρης Αγγελόπουλος και το επίσης μέλος Ε.Ε.Π. φυσικής αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Γρηγόρης Μικρώνης.
Την φοιτητική ομάδα ποδοσφαίρου για το Πανεπιστήμιο Πατρών συγκροτούσαν οι: Αλέξανδρος Μπαμπούνης (τμ. Χημείας), Χρήστος Χρυσοβιτσάνος (τμ. Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής), Τάσος Σένης (τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών), Ηλίας Γεωργόπουλος (τμ. Μαθηματικών), Στάθης Παπαδημητρίου (τμ. Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών ,Μηχανικών), Βύρων Κούστας (τμ. Φαρμακευτικής), Δημήτρης Ζέζας (τμ. Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών), Γιάννης Κασιώνης (τμ. Γεωλογίας), Κωνσταντίνος Ούτσικας (τμ. Φυσικής), Γιάννης Καραχάλιος (τμ. Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής), Βαγγέλης Σεραφής (τμ. Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (τμ. Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής), Ανδρέας Γεράνιος (τμ. Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών), Γιάννης Μερλής (τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών), Βασίλης Τσάλαφος (τμ. Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής), Χρήστος Γεωργόπουλος (τμ. Φαρμακευτικής).

Πηγή: thebest.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ