ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Εκδήλωση εκδήλωση με θέμα «2017 έτος εφέδρου» θα πραγματοποιηθεί στην 124 Πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα το αμφιθέατρο της μονάδας.


-Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΟΕ αποφάσισε πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου υπουργείο Παιδείας στη 1.30 το μεσημέρι. Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας θα συμμετάσχει τις κινητοποιήσεις.

-Ημερίδα με θέμα το «πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2014 2020 ευκαιρία αλλαγής παραγωγικού προτύπου» θα γίνει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμηλητηρίου Αργολίδας στο Άργος. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Χαράλαμπος Κασίμης γενικός Γραμματέας πολιτικής και διαχείρισης κοινοτικών πόρων υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

-Στο πλαίσιο του προγράμματος «υγεία για όλους» η εταιρεία πρόληψης και προαγωγής υγείας σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς θα πραγματοποιήσει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους του δήμου Νότιας Κυνουρίας 2 και 3 Δεκεμβρίου στο κέντρο υγείας Λεωνιδίου.

-Με φασολάδα στα καζάνια τσίπουρο κρασί νταούλι και χορό θα πραγματοποιηθεί Το Σάββατο τι του χειμώνα στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας.

-Ο Σύλλογος Δεσμοί Αίματος Άργους οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 22 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στην αίθουσα πολιτισμού ανδρός στο Άργος.

-Η Χορωδία Τρίπολης οργανώνει φεστιβάλ αφιερωμένο στον Νίκο Γκάτσο από 24 έως 27 Νοεμβρίου στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να τιμηθεί ο Έλληνας ποιητής στιχουργός και να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός γενομένης από φέτος.

-Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Μονεμβασιάς με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 7.00 το απόγευμα

-Ημερίδα με θέμα ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα γίνει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Αρκαδίας.

-Σε εκδήλωση πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα μιλήσει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ο καθηγητής της γλωσσολογίας Γιώργος Μπαμπινιώτης. Η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο της σχολής πανεπιστημίου στην Καλαμάτα 7 το απόγευμα.

Δ. Αρσένη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ