ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Πανναυπλιακός: Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνενωθούμε με καμία ομάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:24:00 π.μ. |
Πανναυπλιακός: Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνενωθούμε με καμία ομάδα
 Το ΔΣ του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ –ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1924 αισθάνεται την ανάγκη απέναντι στους φιλάθλους του να διευκρινίσει ,επειδή επιχειρείται προσπάθεια ανάλογης φημολογίας που μόνο κακό κάνει στο σύλλογο ,ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνενωθεί ,συνεργαστεί ,συγχωνευτεί η ότι άλλο με καμία ομάδα, αφού αφ ενός δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος (διοικητικός, αγωνιστικός, οικονομικός) για αυτό και αφ έτερου το βάρος, η ιστορία και το μέγεθος του ονόματος της ομάδας δεν το επιτρέπει. 

Οποιαδήποτε φήμη υπάρχει για αυτό το θέμα είναι ανυπόστατη, ψευδής και υποβολιμαία και εμφανέστατα εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και επιδιώξεις. 

Εμείς ,διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές πορευόμαστε με βάση το πλάνο που έχουμε εξ αρχής θέση και που σε καμία περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνει τέτοιου είδους κινήσεις. 

Σε αυτό και μόνο το πλαίσιο ,οποιοσδήποτε θέλει να έλθει κοντά στην ομάδα ,χωρίς βεβαίως όρους και προαπαιτούμενα ,είναι ευπρόσδεκτος, κάτι άλλωστε που έχουμε πολλές φορές δηλώσει. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαφώς εκ του πονηρού και με εμφανή προέλευση και σκοπιμότητα. 

Τέλος να τονίσουμε ότι, επειδή υπάρχει εκκρεμότητα απέναντι στο φίλαθλο κόσμο ,με όποιον τρόπο κρίνουμε προσφορότερο ,θα αναφερθούμε με όλες τις λεπτομέρειες και ονομαστικά σε όλα τα γεγονότα του τελευταίου εξαμήνου ,που χωρίς καμία δική μας ευθύνη οδήγησαν σε στείρες αντιπαραθέσεις, χωρίς κανένα λόγο και φυσικά χωρίς κανένα αποτέλεσμα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ