ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ο Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος, «κέρδισε» το δύσκολο κοινό με την ομιλία του στο Βουλευτικό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:52:00 μ.μ. |
Ο Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος, «κέρδισε» το δύσκολο κοινό με την ομιλία του στο Βουλευτικό.
 Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» η έναρξη του κύκλου των ομιλιών για την νέα περίοδο 2017 – 2018. Στην κατάμεστη αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου ο Κλινικός Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπευτής Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος, «κέρδισε» το δύσκολο κοινό με την ομιλία του, που είχε θέμα «Ψυχική υγεία και συντροφικότητα».

Ο Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος ανήκει στην γενιά των νέων επιστημόνων που φέρνουν και διαχέουν την σύγχρονη γνώση, τις νέες μεθόδους και τα δεδομένα της επιστήμης στο ευρύ κοινό, με απλό λόγο (αλλά ποτέ απλοϊκό), γιατί η γνώση πρέπει να αποτελεί κτήμα όλων των ανθρώπων.
Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση του ομιλητή με το κοινό, απόδειξη ότι το θέμα που επέλεξε ο εισηγητής για παρουσίαση «αγγίζει» με την αμεσότητά του τον μέσο πολίτη.
Θέματα όπως η συμπεριφορά, οι ανθρώπινες σχέσεις, η συντροφικότητα και ο συναισθηματικός κόσμος, αποτελούν για όλους μας σημαντικά ερεθίσματα για συζήτηση, σκέψη και προβληματισμό.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», πιστός στην πορεία που έχει χαράξει, συνεχίζει με συνέπεια τις παρεμβάσεις του στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ