ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Που τα ανακαλύπτει να νέα στέκια στο Ναύπλιο ο Τατούλης;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | |
Που τα ανακαλύπτει να νέα στέκια στο Ναύπλιο ο Τατούλης;
 Το μεζεδοπωλείο "Το Λυχνάρι" στην καρδιά της πόλης του Ναυπλίου, στο πιο παραδοσιακό σημείο με θέα το Παλαμήδι , δίπλα από το Μέγαρο της Αντιβασιλείας του κόμητος Άρμανσπεργκ και λίγο πριν από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου , ήταν αυτό που επέλεξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ημέρα της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης . 

Ο κ. Τατούλης, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, Φάνη Στεφανόπουλο και τον Περιφερειακό σύμβουλο Αργολίδας Γιάννη Σαρρή, απόλαυσε ένα ευχάριστο γευστικό διάλειμμα σε ένα νέο σημείο αναφοράς στην πόλη του Ναυπλίου.

"Το Λυχνάρι" άνοιξε το τελευταίο διάστημα στην πόλη και προσφέρεται μετά από έναν περίπατο στα σοκάκια της πόλης, δίνοντας μας πινελιές από μια άλλη εποχή, σε ένα φιλικό περιβάλλον με γνήσιες αυθεντικές γεύσεις και παραδοσιακούς μεζέδες !!! 

Πάντως ο Πέτρος Τατούλης φαίνεται πως διαθέτει δίκτυο πληροφόρησης για τα νέα στέκια στο Ναύπλιο και οι πληροφορίες του αποδεικνύονται έγκυρες και... γευστικές!!! 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ