ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο στο Ναύπλιο για την ζωή και το έργου του Ιωάννη Καποδίστρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | |
Ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο στο Ναύπλιο για την ζωή και το έργου του Ιωάννη Καποδίστρια
 Η Πρέβεζα θα είναι ο τελευταίος σταθμός του κινηματογραφικού συνεργείου το οποίο τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στο Ναύπλιο πραγματοποιώντας λήψεις στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, καθώς επίσης στο Μουσείο Καποδίστρια και στην περιοχή Γιαννάδες στην Κέρκυρα στο πλαίσιο δραματοποιημένου ιστορικού ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του Ιωάννου Καποδίστρια.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στο Μνημείο του Ζαλόγγου γυρίσματα του 8μελούς συνεργείου της Ρωσικής Εταιρίας Παραγωγής 

Οι γυναίκες από το Χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας θα αναπαραστήσουν τον χορό του Ζαλόγγου, ενώ θα γίνει εκτεταμένη αναφορά στην θυσία των Σουλιωτισσών και γενικότερα στον Ιερό Βράχο του Ζαλόγγου.

Τα γυρίσματα αποτελούνται από ανεξάρτητες σκηνές, όπου θα γίνεται αναπαράσταση της εποχής και των γεγονότων που σχετίζονται με την ζωή του Ι.Καποδίστρια τον οποίο και θα υποδυθεί ηθοποιός. 

Συμμετέχουν ηθοποιοί ερμηνεύοντας ρόλους ιστορικών χαρακτήρων, ενώ παράλληλα σε κάθε σκηνή θα φαίνεται και ο αφηγητής. 

Ο Ιωάννης Καποδίστριας , πρώτος Κυβερνήτης του Ανεξάρτητου Έλληνας πολιτικός και διπλωμάτης διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Ρωσικής Τηλεόρασης για την ζωή του είναι πολύ έντονο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ