ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λάλουκα Γιώργος Πίκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. |
Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λάλουκα Γιώργος Πίκης
 Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λάλουκα Γιώργος Πίκης μετά την περιπέτεια υγείας που είχε επέστρεψε στο σπίτι  του και στα καθήκοντα του, όπως ο ίδιος αναφέρει σε ευχαριστήριο που εξέδωσε. 

Ο κ. Πίκης αναφέρει:


 "Μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας στα Νοσοκομεία με τη χάρη του Θεού και τη βοήθεια των Ιατρών επιστροφή σπίτι και πάλι στις επάλξεις της Κοινότητας.

-Ευχαριστώ θερμά τους Ιατρούς του Γ.Ν.Άργους για την αρχική βοήθεια που μου παρείχαν κατά το πρώτο 10ήμερο νοσηλείαςτου εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστην στην 4-8-2017.

-Επίσης ευχαριστώ πολύ τους Ιατρούς ,το νοσηλευτικό και ειδικό προσωπικό ,του Κέντρου Αποκατάστασης και Θεραπείας "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ", στην Τρίπολη. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την φυσικοθεραπεύτρια με τα χρυσά χέρια ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, που με ανέλαβε και σε λίγο καιρό αποκατέστησε το διαλυμένο μου κορμί με τις προσπάθειες της. Κατερίνα μου να προσέχεις στη ζωή σου τα πιράνχας όπως σου έχω πει και από κοντά.

-Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το κράτησα τελευταίο και αφορά το ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ κ.Δημήτρη ΚΑΜΠΟΣΟ, ο οποίος σ'αυτή τη φάση της ζωής μου φέρθηκε σαν αδελφός μου και ακόμα περισσότερο.

-Να σας έχει ο Θεός όλους καλά να σας χαρίζει υγεία και ευτυχία ως τα βαθιά σας γεράματα . Εγώ θα είμαι πάντα φίλος σας και πατέρας σας για τους νεότερους."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ