ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Αυστηρή επίπληξη στον προπονητή Νεκτάριο Σταύρου από τον Σύνδεσμο Προπονητών Αργολίδας "Ο Προμηθέας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. |
Αυστηρή επίπληξη στον προπονητή Νεκτάριο Σταύρου από τον Συνδέσμο Προπονητών Αργολίδας "Ο Προμηθέας"
 Μετά από ενημέρωση εκ μέρους των παρατηρητών και διαιτητών, αγώνων της ΕΠΣΑ, ότι στους αγώνες της ομάδας Ποσειδών Πόρου, ο δηλωμένος ως προπονητής Νεκτάριος Σταύρου ΔΕΝ παραβρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του, επικοινώνησε με τον συνάδελφο και μέλος του Συνδέσμου και ζήτησε εξηγήσεις, για το αν υπάρχει σοβαρός λόγος απουσίας του από τους αγώνες και για το ενδεχόμενο συνέχισης παρόμοιας συμπεριφοράς.


Ο προπονητής του Ποσειδώνα Πόρου, διευκρίνισε εγγράφως ότι έλειψε μία φορά από τον πάγκο, στον εκτός έδρας αγώνα Αστέρας Δρεπανιακός- Ποσειδών Πόρου, ενώ στον αγώνα Ποσειδών Πόρου- Ποσειδών Διδύμων, ήταν στο γήπεδο αλλά δεν έκατσε στον πάγκο για οικογενειακούς λόγους. Υποσχέθηκε ότι δεν θα απουσιάσει ξανά, αν δεν συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος, από κανέναν άλλον αγώνα, όσο διαρκεί η συνεργασία του με το Σωματείο Ποσειδών Πόρου, ενώ ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε, χωρίς ίχνος δικής του πρόθεσης.

Το Δ. Σ. του Συνδέσμου μετά από συνεδρίασή του αποφάσισε να γίνει αυστηρή επίπληξη στον προπονητή Νεκτάριο Σταύρου και ενημερώνει ότι δεν θα γίνει ανεκτή καμία παρόμοια συμπεριφορά που εκθέτει τους προπονητές ποδοσφαίρου Αργολίδας. Η φυσική παρουσία των προπονητών στους πάγκους των ομάδων τους, θεωρείται αυτονόητη, διαφορετικά θα προβεί σε όλες τις ενέργειες που ο κανονισμός προπονητών επιβάλει. Τέλος, δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί με όλους τους τρόπους την διάταξη της προκήρυξης πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αργολίδας, σύμφωνα με την οποία, ΟΛΟΙ οι προπονητές των ομάδων της Α1, πρέπει να είναι κάτοχοι διπλωμάτων της ΕΠΟ.

Ο Πρόεδρος : Μητροσύλης Νίκος
Ο Γεν Γραμματέας: Νενεκούμης Γιάννης
Ο Ταμίας: Κατσάς Αποστόλης

Τα μέλη : Δουβίκας Γιάννης, Κολιατσόπουλος Γιώργος, Μποζιονέλος Τρύφωνας, Νεφρός Κώστας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ