ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Τα κορίτσια του ΓΣ Άργους στη κορυφή της βαθμολογίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. | | |
Τα κορίτσια του ΓΣ Άργους στη κορυφή της βαθμολογίας
Η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑ ταξίδεψε στη Πάτρα τη προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Γυναικών και κατάφερε να αποσπάσει μία σπουδαία νίκη από τη Παναχαΐκή με σκορ 1-3 σετ μαζεύοντας 3 πόντους και φτάνοντας έτσι στη κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας που έχει και αυτός 7 βαθμούς σε 3 ματς.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην αρχή του και έχει αρκετή διαδρομή ακόμα, αλλά αυτό το ξεκίνημα μας χαροποιεί και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.
Τα κορίτσια του ΓΣΑ βρέθηκαν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και κατάφεραν από την αρχή να δείξουν οτι δεν θα άφηναν να τους φυγει η νικη εύκολα. Η ομάδα απέδωσε πολύ καλά στην άμυνα, πολύ καλά στη επιθεση και στο σερβις ενώ το μπλοκ ηταν εξαιρετικό με αποτέλεσμα τα σετ να κερδηθούν δίκαια.
Τη Κυριακή -αύριο- η ομάδα Γυναικών θα ταξιδέψει στη Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμάτας σε ένα ματς των πρωτοπόρων (και οι δύο ομάδες εχουν 7 βαθμούς). Το Σαββατο στις 13:00 ξεκινάει το πρωτάθλημα κορασίδων και θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αργους το ματς Κορασίδων μεταξύ ΓΣΑ και Ερμιονίδας.
Η Εφηβική ομάδα του ΓΣΑ ολοκλήρωσε τη προσπάθεια της στο Εφηβικό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου με νίκη 1-3 επί της Παναχαικής 2013 με πολύ καλή απόδοση. Το ματς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική αφού υπήρχε σημαντικήδιαφορά ηλικιών και δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες καθόσον η Παναχαική 2013 είναι μια καινούργια ομάδα στο ξεκίνημά της με άπειρους αθλητές. Η συμμετοχή του ΓΣΑ στο Εφηβικό πρωτάθλημα έγινε για να αποκτήσουν τα παιδιά εμεπιρία απέναντι σε καλύτερες ομάδες και ο στόχος αυτός επετεύχθη διότι οι αθλητές του ΓΣΑ βελτιώθηκαν παιχνίδι με το παιχνίδι και έδειξαν οτι οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας δηλαδή στο Πρωτάθλημα Παίδων που είναι αυτό που αντιστοιχεί στην ηλικία τους.

Οι Ανδρες του ΓΣΑ έχουν ρεπό το Σαββατοκυριακο 25-26/11/2017.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ