ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Κλιμάκιο της Δημοκρατική Συμπαράταξης στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 μ.μ. | |
Κλιμάκιο της Δημοκρατική Συμπαράταξης στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής
 Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αποτελούμενο από τον βουλευτή Αργολίδας, Υπεύθυνο Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Υποδομών της ΚΟ Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννη Μανιάτη, την βουλευτή Αττικής, Υπεύθυνη Εργασίας και Υγείας, της ΚΟ Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, και τον Γραμματέα του Τομέα Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Ψωμά, επισκέφτηκε σήμερα τις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής και ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Ιωάννη Βασιλείου και στελέχη του ΣΟΠΠ.

Τα στελέχη της Δημ. Συμπαράταξης εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς τους συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν.

Παράλληλα, εξέφρασαν την συμπαράστασή τους προς τις οικογένειες των πληγέντων αλλά και προς όλους όσοι εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών και την αποτροπή περαιτέρω κινδύνων για ανθρώπινες ζωές και τις περιουσίες των πολιτών.

Τέλος, δεσμεύτηκαν να αναδείξουν κοινοβουλευτικά τόσο το ζήτημα της αναγκαίας ολοκλήρωσης των αντιπλημμυρικών έργων, όσο και της ταχείας αποκατάστασης των ζημιών και της αποζημίωσης των πληγέντων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ