ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Συνεδριάζει στις 5.30 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας. Θα εξεταστεί και το θέμα της συμμετοχής του δήμου στο δίκτυο «Αμφικτιονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων».

* Το ΤΕΕ Πελοποννήσου, οργανώνει δύο εκδηλώσεις με θέμα το νόμο για το δομημένο περιβάλλον. Η πρώτη θα γίνει στην Καλαμάτα, σήμερα το απόγευμα και η δεύτερη, τη Δευτέρα, στην Τρίπολη και στο Πνευματικό Κέντρο.

* Περισσότεροι από 250 Έλληνες μικροί παραγωγοί μελιού, θα εκθέσουν τα προιόντα τους στο 9ο φεστιβάλ ελληνικού μελιού και προιόντων μέλισσας, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του την 1η Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 του ίδιου μήνα, στο ΣΕΦ.

* Εκλογές για την ανάδειξη νέου δ.σ. θα γίνουν στον δικηγορικό σύλλογο Σπάρτης, την Κυριακή που μας έρχεται.

* Με 16 θέματα θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, στις 6.30 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο της Σπάρτης. Η συνεδρίαση θα γίνει στο Καστόρι.

* Με τρέχοντα θέματα θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου, τη Δευτέρα, στις 5.30 το απόγευμα.

* Ο πρόεδρος του σωματείου ΑΜΕΑ Κορίνθου, ενημερώνει τα μέλη ότι η προμήθεια για την έκδοση δελτίου μετακίνησης λήγει στις 30 Νοεμβρίου.

* Επίτιμος διδάκτορας του τμήματος φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θα αναγορευθεί ο ομότιμος καθηγητής γενικής γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόνης, Χρήστος Κλαίρης, την Τετάρτη, στις 7 μ.μ. το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της σχολής της Καλαμάτας.

* Συνεδριάζει στις 6 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

* Εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει την Κυριακή που μας έρχεται στο Κέντρο Υγείας Άστρους.

* Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορτασθεί η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης, στην Τρίπολη, την Κυριακή. Το ίδιο θα γίνει και σε όλες τις πόλεις της Περιφέρειας.

* Εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Ναυπλίου θα γίνουν στο Βουλευτικό Ναυπλίου, το Σάββατο, στις 6.30 το απόγευμα.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ