Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Δήμος Άργους Μυκηνών: Όχι Νικητόπουλου στην κατασκευή κολυμβητηρίου στο Άργος! - Σε vertigo η μείζονα αντιπολίτευση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:58:00 μ.μ. |
Δήμος Άργους Μυκηνών: Όχι  Νικητόπουλου  στην κατασκευή κολυμβητηρίου στο Άργος! - Σε vertigo η μείζονα αντιπολίτευση
Δελτίο τύπου

Στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Άργους Μυκηνών, η παράταξη του κ. Νικητόπουλου επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μας για στείρα αντιπολίτευση και πολιτικάντικη τακτική που εφαρμόζει κάθε φορά που η δημοτική αρχή φέρνει προς ψήφιση έργα πνοής, για τον τόπο μας. 

Όχι λοιπόν καταψήφισε η μείζονα αντιπολίτευση στην κατασκευή του κολυμβητηρίου στην πόλη του Άργους, με αιτιολογία το μέγεθος της πισίνας, το οποίο κατά τον κ. Νικητόπουλο δεν θα επιτρέπει την πραγματοποίηση αγώνων για αναγνώριση παγκοσμίου ρεκόρ! 

Κάποτε, ο κ. Νικητόπουλος κατηγορούσε την δημοτική μας αρχή για Φαραωνικά έργα και τώρα μας εγκαλεί για την υλοποίηση ενός μικρού σε μέγεθος κολυμβητηρίου! Δυστυχώς διαπιστώνουμε, πως η παράταξη του κ. Νικητόπουλου βρίσκεται σε vertigo, πιθανότατα από τον πανικό της όσο βλέπει να υλοποιούνται τα έργα της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Καμπόσου. 

 Η προσπάθεια του κ. Νικητόπουλου να μείνει στα χαρτιά ένα μεγάλο έργο για την νεολαία του Δήμου μας, ένα μεγάλο έργο για τον αθλητισμό, ένα αναπτυξιακό έργο που θα αναβαθμίσει τον τόπο σε πολλά επίπεδα δεν θα περάσει. 

Τα όχι της αντιπολίτευσης στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα όπως κολυμβητήριο, Ανάπλαση Ιστορικού κέντρου Άργους, υπηρεσία φύλαξης στον Δήμο για την διασφάλιση της περιουσίας του Δήμου και άλλα πολλά, μας θυμίζουν πως ο στόχος μας δεν είναι κοινός. 

Η παρούσα δημοτική αρχή εργάζεται συστηματικά για την υλοποίηση έργων που είναι προτεραιότητα των πολιτών και το κολυμβητήριο είναι ένα από αυτά.


Όχι στο κολυμβητήριο ψήφισαν οι:

Νικητόπουλος Δημήτρης
Νικολαράκος Παναγιώτης
Καρούζος Πέτρος
Γκριτζάνη Δήμα Ιωάννα
Μουσταίρας Παναγιώτης
Μουζακιώτης Αναστάσιος
Μποζιονέλος Γεώργιος
Τσετσέκος Σπυρίδων

Ελάσσονα Αντιπολίτευση
Θεοδοσίου Γεώργιος

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ