ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο του Λιμενάρχη Ναυπλίου Σ. Μαρίνου για την διοργάνωση και φιλοξενία του 10ου τακτικού συνεδρίου της ΠΕΑΛΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 π.μ. | |
Ευχαριστήριο του Λιμενάρχη Ναυπλίου Σ. Μαρίνου για την διοργάνωση και φιλοξενία του 10ου τακτικού συνεδρίου της ΠΕΑΛΣ
 Θεωρώ υποχρέωσή μου και όχι μόνο, να ευχαριστήσω δημόσια Ανθρώπους και Επιχειρήσεις που με στήριξαν για πολλοστή φορά και συνέβαλαν ουσιαστικά τόσο στην επιτυχία του 10ου τακτικού συνεδρίου της ΠΕΑΛΣ στη πόλη μας, όσο και στην φιλοξενία των μελών και επισκεπτών συναδέλφων και των οικογενειών τους. 

Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ.ΜΠΕΛΙΤΣΙΟ Περικλή και ΗΛΙΑΔΗ Αναστάσιο,όπως επίσης το φίλο κ.ΤΖΑΙΔΑ Γεώργιο τις κυρίες ΡΕΠΠΑ Ελένη,ΝΤΟΥΦΕΞΗ Λίτσα καθώς και το προσωπικό των επιχειρήσεων αυτών για την άψογη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενών μας στα ξενοδοχεία ΙΠΠΟΛΥΤΗ, ΝΑΥΣΙΜΕΔΩΝ, ΞΕΝΟΝ και την εστίασή τους στο 3SIXTY Grill Dining | Wine Bar.Τον Κύριο ΚΑΚΑΝΑΡΑΚΗ Κων/νο για την εκπτωτική προσφορά γεύματος και την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού του.

Τον.ΜΠΟΥΝΟ Γεώργιο και το προσωπικό του εστιατορίου του για τη δωρεάν προσφορά του δείπνου των φιλοξενουμένων μας. Την ακούραστη και μοναδική Κυρία ΓΚΙΟΛΑ Τίνα για τη ΄΄ιστορική βολτα΄΄ στις διαδρομές της ιστορίας μας,καθώς επίσης για τα τιμητικά λόγια στο πρόσωπό μου.

Τον Κυριο ΣΠΑΝΤΙΔΕΑ Θεοδόσιο,Πρόεδρο του Συλλόγου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ για τη φιλοξενία και τη ξενάγηση στα γραφεία του ιστορικού μας Συλλόγου,όπως επίσης και για τα καλά του λόγια ακόμη μία φορά.

Τον μαέστρο μας ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Θεοδόσιο ο οποίος ΄΄μάγεψε΄΄ ακόμη μία φορά πριν την έναρξη του Συνεδρίου με τις επιλογές του στο πιάνο.Τον κ.ΑΪΒΑΛΗ Χρήστο για τη δωρεάν χορηγία εκλεκτής ποιότητας οίνου. 

Τον κ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ Θάνο για τη δωρεάν βόλτα με το τραινάκι στη πόλη.Τον κ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ Μάνο και των υπαλλήλων του για τη δωρεάν κάλυψη με οπτιακουστικά συστήματα του Συνεδρίου.

Τους κ.κ.ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Μιχάλη, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο, ΞΥΔΗ Δανιήλ,Αφους ΜΗΤΣΑΚΟΥ για την ουσιαστική συμβολή τους με δωρεάν παροχές προς τους επισκέπτες μας.Την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΟΠΠΑΤ για την παραχώρηση του Βουλευτικού.Τον κ.Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ.Ναυπλίου για τη συμβολή του στην επιτυχία του Συνεδρίου.Τον Πλοίαρχο Λ.Σ.(ε.α.) κ.ΓΚΟΥΜΑ Χρήστο για την αμέριστη βοήθειά του.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συναδέλφους της Υπηρεσίας μας που εργ'αστηκαν και συμμετείχαν τόσο στο Συνέδριο όσο και στα μέτρα τάξης του διημέρου καθώς και στην από μηνός και πλέον προετοιμασία του.Ιδιαίτερο ευχαριστώ στους:Πλωτάρχη Λ.Σ. ΚΟΝΤΟ Παναγιώτη,Ανθ/ρχο Λ.Σ.ΒΗΧΟ Ιωάννη,Ανθ/ρχο Λ.Σ.ΜΠΙΣΚΟΥ Ελένη,Σημ/ρο Λ.Σ.ΧΡΟΝΗ Δημήτριο,Ανθ/στή Λ.Σ.ΜΠΟΥΝΟΥ Παναγούλα, Αρχ/στή Λ.Σ.ΚΟΛΙΓΛΙΑΤΗ Υπαπαντή,ΑΡΧ/ΣΤΗ Λ.Σ.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Σπυριδούλα,Αρχ/στή Λ.Σ.ΜΗΝΙΩΤΗ Κων/να οι οποιοι ανέλαβαν τις ΄΄δυσκολες αποστολές΄΄.Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω τους κ.κ.Πλοίαρχο Λ.Σ.ΠΑΣΣΑΚΟ Σπυρίδωνα και Πλοίαρχο Λ.Σ.ΜΑΡΑΓΚΟ Γεώργιο (Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο ΠΕΑΛΣ αντίστοιχα) και τη συνάδελφο Κα ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ Μαρία για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία για την τελική επιτυχία.

Ευχαριστώ επίσης για την πολύτιμη συμμετοχή και βοήθεια από τους δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα τοπικά και όχι μόνο, ΜΜΕ .

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!

Σπύρος Μαρίνος 
Λιμενάρχης Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ