ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

11 άτομα συνελήφθησαν για παράνομο τζόγο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. | |

11 άτομα συνελήφθησαν για παράνομο τζόγο
 Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (22.12.2017) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εννέα (9) ημεδαποί, ηλικίας από 27 έως 51 ετών, καθώς και δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 30 ετών, αντίστοιχα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη μία (1) 24χρονη ημεδαπή, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε ο 34χρονος να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους δέκα (10) συλληφθέντες, τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, είτε με τη χρήση παιγνιόχαρτων είτε μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμμετέχοντας και ο ίδιος.

Όπως επιπλέον προέκυψε, η 24χρονη, εργάζονταν στο ανωτέρω κατάστημα, στερούμενη βιβλιαρίου υγείας.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν:

· -208- παιγνιόχαρτα,

· -962- μάρκες,

· το χρηματικό ποσό των -1.460- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού,

· τρεις (3) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και

· συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ