ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στις 13 Δεκεμβρίου 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. |
Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στις 13 Δεκεμβρίου 2017
 Η 22η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.15 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης».

Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Γόντικα, με θέμα: Πορεία Μελετών.
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Οιχαλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού και εργασίες συντήρησης δημοτικού καταστήματος ΤΚ Μελιγαλά».

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση.

Έγκριση υλοποίησης προγράμματος με τίτλο «Υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος κινδύνων που προκύπτουν από έντομα διαβιβαστές (κουνούπι, σκνίπες, φλεβοτόμοι). Ανάπτυξη μηχανισμού ταχείας αντίδρασης και καταπολέμησης εντόμων διαβιβαστών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και δημιουργία δομής ελέγχου, επιτήρησης και επαγρύπνησης των νόσων που προκύπτουν από έντομα διαβιβαστές» για την τριετία 2018 – 2019 – 2020.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ελένη Παναγιωτοπούλου.
Έγκριση του αριθμ. 13/5-12-2017 αποσπάσματος πρακτικού της Επιτροπής Παρακολούθησης ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.
Έγκριση θέσπισης παγίων χορηγημάτων καθαριότητας για τον καθαρισμό των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας καθώς και των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμίας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας για το χρονικό διάστημα από 01/01/2018 έως 31/12/2018.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού οικονομικού έτους 2016 Περιφέρειας Πελοποννήσου. (εξ αναβολής)

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.
Έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου Γ’ τριμήνου 2017. (εξ αναβολής)

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.
Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την «Εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ, με κωδικό θέσης «ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ – 1016034», που βρίσκεται στη θέση «Κρεμαστή – Προφήτης Ηλίας» ΤΚ Κρεμαστή του Δήμου Ευρώτα ΠΕ Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
Έγκριση κατανομής πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ – ΣΑΕΠ526 «Συντήρηση οδικού δικτύου νομού Αργολίδας (2017 – 2019) με κωδικό 2017ΕΠ52600011.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.
Έγκριση 3ης τροποποίησης κατανομής πιστώσεων του έργου 2014ΕΠ52600004 «ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» και ένταξη νέου υποέργου.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

Έγκριση θέσπισης παγίων χορηγημάτων καθαριότητας για τον καθαρισμό των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας καθώς και των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, για το χρονικό διάστημα από 01-01-2018 έως 31-12-2018.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.
Έγκριση για την υποβολή πρότασης ένταξης στο Ε.Π ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του έργου με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΡΟΜΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΚΟΠΗΣ-ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΕΩΣ ΔΙΑΒΑΣΗ ΜΑΚΡΗΣ».

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.
Έγκριση για την υποβολή πρότασης ένταξης στο Ε.Π ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του έργου με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΡΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΑΤΩ ΔΟΛΙΑΝΩΝ, ΑΠΟ Χ.Θ. 6+600 ΜΕΧΡΙ Χ.Θ. 7+770,53».

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ