ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Κωνσταντίνα Νικολάκου: Αισιόδοξο και το 2018 για το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. |
Κωνσταντίνα Νικολάκου: Αισιόδοξο και το 2018 για το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου
 Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989 και την εκπομπή του δημοσιογράφου Χάρη Ντιγριντάκη, έδωσε η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου όσον αφορά τις αφίξεις του Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλος”.

Η κα. Νικολάκου μεταξύ άλλων ανέφερε: “Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί αποδεικνύεται ότι η σκληρή δουλειά και η συνεργασία μας για μια ακόμη φορά κατατάσσουν το Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλος” στα πρώτα αεροδρόμια της χώρας σε αύξηση αφίξεων.

Η προσπάθεια μας, σε συνεργασία με την Aegean και την TEMES, για την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών αλλά και οι συνδυασμένες δράσεις προβολής της Πελοποννήσου σε όλα τα διεθνή γεγονότα, έχουν βάλει την Πελοπόννησο στους προορισμούς που παρουσιάζουν μια σταθερή αύξηση των δεικτών, που αφορούν τον τουρισμό. Και το 2018, δουλεύοντας σκληρά και ακόμη πιο στοχευμένα, θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για την ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επεσήμανε η κα. Νικολάκου υπάρχει ιδιαίτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Πελοπόννησος καθιερώνεται ως ένα σημαντικός προορισμός.

Η Περιφερειακή Αρχή έχει εκφράσει καθαρά την άποψη της ότι απαιτείται εκσυγχρονισμός του αεροδρομίου Καλαμάτας και έχει καταθέσει και συγκεκριμένη πρόταση. Παράλληλα παραμένει ως βασικό αίτημά μας προς τη κυβέρνηση η παράλληλη χρήση και ως πολιτικού low cost και cargo αεροδρομίου του αεροδρομίου της Τρίπολης, το οποίο θα λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ