ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ακόμα ένας νεκρός ορειβάτης στον Όλυμπο μέσα σε λίγα 24ωρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. |
Ακόμα ένας νεκρός ορειβάτης στον Όλυμπο μέσα σε λίγα 24ωρα
 Σε τραγωδία κατέληξε η ορειβατική προσπάθεια για έναν 55χρονο που έπεσε σε χαράδρα κατά τη διάρκεια αναρρίχησης χθες το απόγευμα.

Οι διασώστες κατάφεραν να τον προσεγγίσουν τα ξημερώματα στη θέση Λούκι Καλογήρου στον Όλυμπο, όπου είχε εγκλωβιστεί, αλλά δυστυχώς διαπίστωσαν πως ήταν νεκρός.

Πλέον η επιχείρηση συνεχίζεται για την ανάσυρση της σορού, ενώ στο σημείο επικρατούν πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με πάγο και χαμηλές θερμοκρασίες.

Όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, ο άτυχος ορειβάτης δεν είχε τις αισθήσεις του καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι από την πτώση.

Στο μεταξύ, αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση για την απομάκρυνση σε ασφαλές σημείο του 37χρονου φίλου του, με τον οποίο έκαναν μαζί αναρρίχηση.

Ο 37χρονος είναι τραυματισμένος ελαφρά, με μώλωπες και κακώσεις σε αρκετά σημεία του σώματός του, ενώ ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν έχει και κάποιο κάταγμα.

Πρόκειται για την τρίτη επιχείρηση διάσωσης ορειβατών στον Όλυμπο από το περασμένο Σάββατο.

Στην πρώτη ένας 25χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του από πτώση και τραυματίστηκε ο φίλος του.

Ακολούθησε την Κυριακή ο εγκλωβισμός άλλων δύο τραυματισμένων ορειβατών που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Κατερίνης ύστερα από πολύωρη προσπάθεια των ΕΜΑΚ και Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ