ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη μαθητών 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου στο Γηροκομείο της πόλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. | |
Επίσκεψη μαθητών 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου στο Γηροκομείο της πόλης
 Την Τρίτη, 19/12/2017, αντιπροσωπεία μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου  πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Γηροκομείο της πόλης με τη θεολόγο του σχολείου, κα Φιλίνη.

Πλησιάζουν πια τα Χριστούγεννα κι, εμπράκτως, η εκλεκτή συνάδελφος θέλησε να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά και να προσφέρει χαρά στους ηλικιωμένους.

Επιπλέον, οι μαθητές κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν τρόφιμα. Σήμερα, έφτιαξαν, μαζί με την κα Φιλίνη, “χρήσιμα δώρα αγάπης“, για να συνδράμουν συμπολίτες μας.

Το σχολείο είναι, αναμφισβήτητα, ένας σημαντικός φορέας αγωγής και κοινωνικοποίησης. Οι στόχοι του, όμως, υλοποιούνται, όταν υπάρχει ουσιαστική και ενεργός συμμετοχή των γονιών. Ο δάσκαλος και οι γονείς οφείλουν να συνεργάζονται. 

Το σχολείο μας έχει πολλά οφέλη από τις δράσεις και την υποστήριξη – ηθική και υλική – του συλλόγου γονέων. Με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων, ο σύλλογος γονέων προσέφερε ένα χρήσιμο δώρο στο Γηροκομείο της πόλης (ελαιόλαδο), συμμετέχοντας στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των παιδιών, αλλά και παραδειγματίζοντας με την αλληλεγγύη και την αγάπη στην τρίτη Ηλικία τους μαθητές.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλους μας!

Φώτο αρχείου



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ