ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Εντυπωσίασαν οι γευστικές δημιουργίες της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης στην εκδήλωση για το πορτοκάλι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. | |
Εντυπωσίασαν οι γευστικές δημιουργίες της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης στην εκδήλωση για το πορτοκάλι
Εντυπωσίασε το κοινό και τους επισκέπτες η Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελ/σου με τις Μαγειρικές και γλυκές γεύσεις που παρουσίασε και σέρβιρε με τους καταρτιζόμενους του Μαγειρικού και Τουριστικού τμήματος στην εκδήλωση για το πορτοκάλι την Κυριακή 17/12/2017 με οργάνωση της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας. 

Οι καταρτιζόμενοι του Μαγειρικού τμήματος με την καθοδήγηση του καθηγητή τους Μαγειρικής Τέχνης κου Κουσιαφέ Τριαντάφυλλου παρασκεύασαν εδέσματα Σωτέ με σάλτσα πορτοκαλιού όπου και σέρβιραν στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης. 
Η συμμετοχή της Τουριστικής σχολής στην εκδήλωση υποστηρίχτηκε και με ομιλία σχετική με την Πορτοκάλι που παρουσίασε η Διαιτολόγος και καθηγήτρια του ΙΕΚ Πελ/σου κα Λυμπεροπούλου Αικατερίνη . 
Οι καταρτιζόμενοι απέσπασαν τα συγχαρητήρια του Αντιπερειφερειάρχη Αργολίδας κου Χειβιδόπουλου Αναστασίου για την άριστη οργάνωση και παρουσίαση των εδεσμάτων αλλά και των επισκεπτών και παρευρισκομένων στο χώρο του παλιού εργοστασίου ΡΕΑ. 
Ο Δ/ντης του ΙΕΚ Τουριστικής σχολής συγχαίρει όλους του συμμετέχοντες καταρτιζόμενους και καθηγητ΄'η Μαγειρικής για την συμμετοχή τους αλλά και τους μαθητές του ζαχαροπλαστικού τμήματος ΕΠΑΣ Αργολίδας ( ΟΑΕΔ) με τον καθηγητή τους κο Τέντζερη Χρήστο για την συνεργασία και από κοινού παρουσίαση. 

Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ