ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Με παγωνιά τα Χριστούγεννα στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. | |
Με παγωνιά τα Χριστούγεννα στην Αργολίδα
 Με τη θερμοκρασία να πέφτει κάτω από το μηδέν κύλησε η νύχτα της παραμονής, μέχρι τις πρωινές ώρες ανήμερα των Χριστουγέννων στην Αργολίδα.


Συγκεκριμένα η θερμοκρασία άγγιξε τους -1 βαθμούς Κελσίου όπως την κατέγραψε ο σταθμός της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στην Πυργέλα Άργους.
 Ηλιοφάνεια με εξασθένιση των ανέμων και σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές περιμένουμε για την σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Οι ελάχιστες τιμές της θερμοκρασίας θα είναι γενικά χαμηλές με αποτέλεσμα να σχηματιστεί παγετός στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας κατά τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 3 έως 13 και τοπικά 14 στη βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, από 2 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 15 και τοπικά 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις φτάνοντας τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ, οι οποίοι σταδιακά τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ