ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Με χαμόγελο ανθρωπιάς και αγάπης το Γυμνάσιο Ασκληπιείου στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 π.μ. |
Με το χαμόγελο ανθρωπιάς και αγάπης το Γυμνάσιο Ασκληπιείου στο "Χαμόγελο του Παιδιού"
Ένα όμορφο πρωινό στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο πέρασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Τρίτης Τάξης του Γυμνασίου Ασκληπιείου και οι συνοδοί καθηγητές τους την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017.
Ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενώνα από τις υπεύθυνες ψυχολόγους και παιδαγωγούς και πληροφορήθηκαν για τις δράσεις της δομής και τη φιλοξενία των παιδιών. Συγχρόνως, ενημερώθηκαν για τις πολλαπλές ανάγκες που καλούνται καθημερινά να καλύψουν, και σε έμψυχο προσωπικό – εθελοντές και σε υλικά αγαθά, ώστε να εξασφαλιστεί η οικογενειακή θαλπωρή και η ήρεμη ζωή του ξενώνα. 
Στη συνέχεια παρέδωσαν τρόφιμα και άλλα προϊόντα που με ενθουσιασμό και αγάπη συγκέντρωσαν για τον σκοπό αυτό μαθητές και δάσκαλοι του Νηπιαγωγείου Λυγουριού, του Γυμνασίου Ασκληπιείου και του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου.
Η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στα πρόσωπα των μικρών επισκεπτών από τη συνεισφορά τους αλλά και από τη γνωριμία με συνομήλικούς τους που φιλοξενούνται στον ξενώνα. Έπαιξαν μαζί τους, κουβέντιασαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά. 

Επέστρεψαν στο σχολείο με ένα μεγάλο χαμόγελο, το χριστουγεννιάτικο χαμόγελο της ανθρωπιάς, της αγάπης, της προσφοράς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ