ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Με θεατρική αναπαράσταση η παρουσίαση του βιβλίου "Ο Πύργος των μεγάλων εξελίξεων" στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:19:00 μ.μ. | |
Με θεατρική αναπαράσταση η παρουσίαση του βιβλίου "Ο Πύργος των μεγάλων εξελίξεων" στο Άργος
Παρουσίαση του διπλού βιβλίου, εκδόσεων Άπαρσις, της Χρύσας Σαββάκη. Αφήγημα και θεατρικό κείμενο μαζί, σε ένα ιδιαίτερο βιβλίο με διπλό χειροποίητο εξώφυλλο.
Για παιδιά και μεγαλύτερους.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, με οδηγό την τεχνολογία και όχημα το όραμα για ένα καλύτερο κόσμο!

Ο αναγνώστης παρακολουθεί την εξέλιξη των υπολογιστών τα τελευταία τριάντα χρόνια. Ο Cpu, το Τροφοδοτικό, η Μotherboard, οι Μνήμες, οι Κάρτες και όλα τα μέρη ενός υπολογιστή παίρνουν ανθρώπινη μορφή, και αντιδρούν στις ανάγκες της καθημερινότητας και στις αλλαγές που έρχονται με το πέρασμα των χρόνων.
Μήπως όμως ο Σπούκη, ο Τρόφη, η Μητροδώρα, η Ρομίνα, η Κάρδη και οι υπόλοιποι δεν είναι απλά εξαρτήματα ενός μηχανήματος; Μήπως θα μπορούσαν να είναι τα μέλη μιας κοινωνίας; Κι αυτός ο Πύργος μήπως θα μπορούσε να είναι μια πατρίδα;

Ένα έργο αλληγορικό στο οποίο θίγονται θέματα όπως: οι σχέσεις μεταξύ των μελών μιας κοινωνίας, η αποδοχή ή όχι των ξένων, η ικανότητα του ανθρώπου να προσαρμοστεί σε αλλαγές, η εξέλιξη της τεχνολογίας, ο κύκλος της ζωής.

Η παρουσίαση γίνεται με θεατρική αναπαράσταση. Μια αφηγήτρια, τρεις ηθοποιοί, δεκατέσσερις ρόλοι, σ’ έναν πολύ διαφορετικό Πύργο.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ