ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Εξ αποστάσεως εκμάθηση πρώτων βοηθειών προσφέρει πολυμεσική πλατφόρμα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:58:00 π.μ. | |
Εξ αποστάσεως εκμάθηση πρώτων βοηθειών προσφέρει πολυμεσική πλατφόρμα (βίντεο)
 Πώς δίνουμε τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες τροχαίων ατυχημάτων; Πώς λειτουργεί ο εξωτερικός απινιδωτής; Ποιες είναι οι ενέργειες, με τις οποίες μπορεί να σωθεί ένα θύμα πνιγμού που έχει χάσει τις αισθήσεις του;


Μία πρωτοποριακή πλατφόρμα παρακολούθησης ηλεκτρονικών μαθημάτων πρώτων βοηθειών ανέπτυξαν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) και η εταιρεία e-learning SQLearn, με στόχο οι ενδιαφερόμενοι να εκπαιδευτούν στην παροχή πρώτων βοηθειών στους συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Όπως επισήμανε, κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Αντώνης Αυγερινός, στόχος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι «η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, η ενδυνάμωση του εθελοντικού ρεύματος που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε φαινόμενα περιθωριοποίησης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο της δυναμικής αυτής εντάσσεται και η συγκεκριμένη συνέργεια». Οι πρώτες βοήθειες είναι για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό «ένα καθήκον ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος και πρέπει να είναι προσβάσιμες στον οποιονδήποτε, όπου και αν βρίσκεται» πρόσθεσε.

Μπείτε στην πλατφόρμα εδώ

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ