ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ένταση με σπρωξίματα και χημικά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τους πλειστηριασμούς (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:45:00 μ.μ. |
Ένταση με σπρωξίματα και χημικά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τους πλειστηριασμούς (βίντεο)
Νέα, άγρια επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών που θέλουν να ακυρώσουν τους προγραμματισμένους για σήμερα πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν λίγο μετά τις 4 .


Παρά το γεγονός ότι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών δεν γίνονται ούτε σήμερα πλειστηριασμοί γα χρέη προς τράπεζες, η διαδικασία της αναγκαστικής εκποίησης ακινήτων προχώρησε για χρέη μεταξύ ιδιωτών.


Τα μέλη των κινημάτων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς προσπάθησαν να παρακάμψουν τον αστυνομικό κλοιό που είχε δημιουργηθεί από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης και από κλούβες των ΜΑΤ. Οι διαδηλωτές ξήλωσαν τις λαμαρίνες που υπάρχουν ανάμεσα σε παρακείμενο εργοτάξιο και στο πίσω μέρος του κτιρίου του Ειρηνοδικείου προσπαθώντας να σπάσουν το πρώτο τείχος των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι συμπλοκές ξεκίνησαν αφού μια γυναίκα διαδηλώτρια προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς που είχαν σχηματίσει ένα πρώτο μπλόκο να της επιτρέψουν να περάσει.

Για να τη βοηθήσουν, οι υπόλοιποι διαδηλωτές προσέγγισαν τους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, στη διάρκεια της οποίας οι διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Ειρηνοδικείο από την πίσω πλευρά του κτιρίου όπου βρίσκεται ένα εργοτάξιο. Οι αστυνομικοί απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και με βίαιες απωθήσεις των διαδηλωτών.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε νωρίτερα live ο ρεπόρτερ του protothema.gr Χρήστος Χατζησπύρου ο οποίος απωθήθηκε και αυτός από τις αστυνομικές δυνάμεις:
Πηγή: protothema.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ