ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Εντυπωσιακή εμφάνιση στους διεθνείς αγώνες αλπικών στο Μαυροβούνιο για έλληνες χιονοδρόμους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. |
Εντυπωσιακή εμφάνιση στους διεθνείς αγώνες αλπικών στο Μαυροβούνιο για έλληνες χιονοδρόμους
 Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι έλληνες χιονοδρόμοι στους διεθνείς αγώνες αλπικών που έγιναν στο Κολαζίν του Μαυροβουνίου. Εμφάνιση που συνοδεύτηκε από 8 μετάλλια (3 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα). Δύο χρυσά ο Πρώιος, χρυσό η Σαμαρινού, αργυρό και χάλκινο ο Αντωνίου, αργυρό η Ράλλη, δύο χάλκινα η Τσιόβολου.

Ο Γιάννης Πρώιος ήταν ο απόλυτος νικητής στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης αφού κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα. Η καλύτερη επίδοση ήταν η χθεσινή (20/12) όπου με 30,17 βαθμούς FIS και συνολικό χρόνο 1:39,56 βελτίωσε τη διεθνή του βαθμολογία.

Στα ίδια αγωνίσματα ο Γιάννης Αντωνίου κέρδισε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο με εξαιρετικές επιδόσεις που τον κατατάσσουν πλέον πολύ ψηλά στη διεθνή βαθμολογία και τον βάζουν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην κατηγορία γυναικών, στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης, ο απολογισμός ήταν επίσης εντυπωσιακός, αφού τρεις ελληνίδες κέρδισαν τέσσερα μετάλλια.

Η Μαρία Σαμαρινού ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με συνολικό χρόνο 1:59,69 και 79,06 βαθμούς FIS, τις 19.12.17.

Χθες, η Σοφία Ράλλη έχασε στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο και τελικά κατετάγη στη δεύτερη θέση και πήρε τα αργυρό.

Επίσης, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και της Μαρίας Ελένης Τσιόβολου με τα δύο χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα. Η 16χρονη Βολιώτισσα πρωταθλήτρια συνεχίζει την ανοδικής της πορεία και απο αγώνα σε αγώνα βελτιώνει το αγωνιστικό της επίπεδο και τη διεθνής της κατάταξη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ