ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Στις 3 μ.μ. αρχίζει το Σάββατο το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον ΑΟ Κασσιόπη Κέρκυρας. Το παιχνίδι θα γίνει στην Τρίπολη. Διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης απ’ τον σύνδεσμο της Θράκης. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Μαδιδά, Κυριακόπουλος και ο Στανισάβλεβιτς.

* 19 με 21 Δεκεμβρίου θα γίνουν τα παιχνίδια για την φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα. Σ’ αυτήν θα μπει και ο Αστέρας Τρίπολης.

* Δύσκολη εβδομάδα για την Κέρκυρα. Μετά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό, ήρθε ο αποκλεισμός απ το Κύπελλο στο ματς με τα Τρίκαλα και η ταλαιπωρία της ομάδας στην μετακίνησή της για την Τρίπολη, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων.

* Στη Βέροια βρίσκεται ήδη η Σπάρτη για το παιχνίδι του Σαββάτου με την τοπική ομάδα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά απ’ την ΕΡΤ-3. Εκτός αποστολής είναι για τη Σπάρτη οι Ντοράγκι, Τσιμόντζι, ενώ επέστρεψαν Μπέλης, Ράντι, Ράνος.

* Εκδικάστηκαν προ ημερών, πέντε προσφυγές τέως παικτών της Σπάρτης.

* Μετά το 1-0 επί του Πανιωνίου, το Αίγιο, θα παίξει τη Δευτέρα με την Καλλιθέα. Νέος προπονητής στην ομάδα ο γνωστός Παναγιώτης Γκουτζίδης.

* Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή στην Πάτρα. Παναχαική θα φιλοξενήσει τη Δόξα Δράμας σ’ ένα παιχνίδι που θυμίζει άλλες δεκαετίες

* Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής στο ποδόσφαιρο, τα παιχνίδια των ομάδων της Πελοποννήσου έχουν ως εξής: Αχαική-Πύλος, Λεωνίδιο-Πανηλειακός, Καλαματά-Παναρκαδικός, Βλαχιώτης-Διαγόρας Βραχν., Ιάλυσος-Λουτράκι, Κερατσίνι-Ζευγολατιό, Πέλοπας Κιάτου-Ιωνικός, Ερμιονίδα-Χαλκίδα, Αιολικός-Κιβέρι, Παναργειακός-Διαγόρας Αγίας Παρασκευής.

* Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα ενημερώνει την Κυριακή για όλα τα παιχνίδια της Γ Εθνικής. Ειδική ενημέρωση θα υπάρχει για τα ματς Καλαμάτα-Παναρκαδικός, Ερμιονίδα-Χαλκίδα.

* Το παιχνίδι της Ερμιονίδας με την Χαλκίδα θα διεξαχθεί στην Ερμιόνη και όχι στο Κρανίδι.

* Το παιχνίδι του Βλαχιώτη με τον Διαγόρα θα γίνει στους Μολάους.

* Για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ανδρών, ο Προμηθέας Πάτρας θα παίξει το Σάββατο με τον Άρη, στο Τόφαλος, στις 4,30.

* Για την Α2 του μπάσκετ ανδρών, ο Αρκαδικός παίζει το Σάββατο στην Καστοριά, ενώ ο Απόλλωνας της Πάτρας φιλοξενεί τον Ερμή Αγιάς. Η Λευκάδα θα φιλοξενήσει τον Χολαργό.

* Για τη Β Εθνική στο μπάσκετ ανδρών, η Κόρινθος θα παίξει εκτός έδρας με τον Πρωτέα Βούλας, στις 5 το απόγευμα της Κυριακής.

* Για την Γ Εθνική του μπάσκετ ανδρών, ο Οίακας Ναυπλίου, θα αγωνιστεί με την Ολυμπιάδα Λεχαίου Κορινθίας, εκτός έδρας. Το παιχνίδι θα γίνει στις 5 μ.μ. της Κυριακής. Για το ίδιο όμιλο, η Αχαγιά θα παίξει με την Ιωνία, η ΕΑΠατρών θα παίξει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα, ο Κεραυνός Αιγίου θα υποδεχθεί την Καλαματά 80 και η Ακράτα θα παίξει εκτός έδρας με τον Έσπερο.

* Για την Α Εθνική του μπάσκετ γυναικών, η Νίκη Λευκάδας θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Πανιώνιο.

* Για το χάντμπολ ανδρών, ο Διομήδης Άργους θα παίξει στην Κυψέλη κόντρα στον Πανελλήνιο. Το παιχνίδι στις 6 μ.μ. του Σαββάτου.

* Για την Α2 των ανδρών του χάντμπολ, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου θα παίξει εκτός έδρας κόντρα στην Ακαδημία Πατρών. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή, στις 7.30.

* Για την Β Εθνική ανδρών του χάντμπολ, ο Πολυνίκης Ναυπλίου θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Ιωνικό Λαμίας. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή, στις 3.30.

* Για την Βόλευ Λιγκ ανδρών, ο Παμβοχαικός θα παίξει με τον Παναθηναικό, στις 6 μ.μ. τη Δευτέρα, στο κλειστό της Βόχας.

* Μεγάλο ντέρμπι στην Πάτρα για την Βόλει Λιγκ ανδρών. Η Παναχαική θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αύριο, στις 6 μ.μ. στο Κουκούλι.

* Για την Βόλει Λιγκ γυναικών, η Κόρινθος θα παίξει εκτός έδρας με τον Ηρακλή στην Αθήνα, το Σάββατο, στις 3 μ.μ.

* Στις 11 το πρωί της Κυριακής, θα γίνουν οι φιλανθρωπικοί αγώνες δρόμου σκυταλοδρομίας στην Πάτρα.

* Ο ορεινός αγώνας δρόμου «στα χνάρια του Δευκαλίωνα» θα γίνει την Κυριακή, στους Δελφούς.

* Ο 8ος Σαρωνικός αγώνας δρόμου, θα διεξαχθεί το Σάββατο, με εκκίνηση στις 7 το πρωί.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ