ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Χιόνισε στα χωριά της Αρκαδίας- Άσπρισαν οι στέγες στην Τρίπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 π.μ. | |
Χιόνισε στα χωριά της Αρκαδίας- Άσπρισαν οι στέγες στην Τρίπολη
Οι προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ήταν ακριβείς και από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ξημερώματα Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου, το χιόνι επισκέφτηκε με “όρεξη” την Αρκαδία και τα πανέμορφα χωριά της. 
Η χιονόπτωση μέχρι αυτήν την στιγμή δεν είναι μεγάλη, αλλά φθάνει τους 2-5 πόντους σε κάποιες περιπτώσεις και δεν έχουν προκληθεί προβλήματα, τουλάχιστον από την ενημέρωση που έχουμε μέχρι τώρα. Χιονοστρώσεις έχουμε σε αρκετά χωριά της Γορτυνίας όπως στα Μαγούλιανα, τη Βυτίνα το Βαλτεσινίκο και άλλα. 
Το κρύο πάντως είναι τσουχτερό και η θερμοκρασία πολύ χαμηλή, γιαυτό χρειάζεται προσοχή στο ντύσιμο και γενικότερα σε όσους κυκλοφορούν πεζοί, αλλά και με τα οχήματά τους, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις το οδόστρωμα είναι ιδιαίτερα ολισθηρό ή και παγωμένο. 
Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από την Πιάνα (Λίτσα Σταυροπούλου) στη ΔΕ Φαλάνθου Δήμου Τρίπολης. Το χιόνι επισκέφτηκε και την Αρκαδική Πρωτεύουσα, αν και μέχρι αυτήν την στιγμή η χιονόπτωση ίσα που κατάφερε να ασπρίσει τις στέγες των σπιτιών και γενικότερα το τοπίο. Δείτε φωτογραφία από την Τρίπολη (Γιώργος Αθανασίου) 

Πηγή: drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ