ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Το Ίδρυμα "Γεωργία Σαμαρτζή" διένειμε τρόφιμα στις οικογένειες που φροντίζει όλο το χρόνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. | |
Το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή διένειμε τρόφιμα στις οικογένειες που φροντίζει όλο το χρόνο
Οι εθελόντριες που βοήθησαν με χαρά την τακτοποίηση των τροφίμων, παρατήρησαν ότι αυτή τη φορά τα τρόφιμα ήταν πολύ περισσότερα . Και ο λόγος είναι απλός: πολλοί μαζί κάνουν περισσότερα από έναν.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τροφίμων από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Ναυπλίου και συγκεκριμένα τη θεατρική ομάδα του σχολείου με Πρόεδρο την κα Σολακούδη Ελένη. Η θεατρική παράσταση «Το Παραμύθι χωρίς Όνομα» που ανέβηκε στο Τριανόν με 30 παιδιά-ηθοποιούς του σχολείου, συγκέντρωσε πάρα πολλά τρόφιμα που μας τα παρέδωσαν με μεγάλη συγκίνηση.
Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Μοριάς» με την Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής « ΜΟΡΙΑΣ – ΟΙΑΚΑΣ» με αφορμή την ημέρα του παιδιού 11η Δεκέμβρη συγκέντρωσε τρόφιμα , όπως κάθε χρόνο , και μας παρέδωσε μεγάλη ποσότητα. Ευχαριστούμε για την επιμέλεια της εκδήλωσης και την προσφορά.
Ανώνυμος κύριος που πάντρεψε το παιδί του μας πρόσφερε φαγητά τα οποία περίσσεψαν, με επιμέλεια του catering Pantazis Royal για την ασφαλή συντήρησή τους και μεταφορά τους σε κουτιά των 4 μερίδων. Ευχαριστούμε θερμά για την πράξη τους και οι ευχές των οικογενειών να είναι στολίδια για το νέο ζευγάρι.
Τα καλάθια του Ιδρύματος που βρίσκονται σε super market της περιοχής μας έδωσαν και αυτά τρόφιμα που διοχετεύτηκαν στις οικογένειες . Ευχαριστούμε τον κάθε ανώνυμο άνθρωπο που άφησε τρόφιμα μακράς διάρκειας στα καλάθια.

Τέλος ευχαριστούμε τις κυρίες που έφεραν ρούχα και παιγνίδια που μοιράστηκαν και αυτά στις οικογένειες. 

Ειδική Γραμματεία Φιλανθρωπίας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ