ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:59:00 π.μ. | | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης εν’ όψει του πολύ δύσκολου αγώνα της Κυριακής, κόντρα στον διψασμένο για βαθμούς Απόλλωνα. 

Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για τους Αρκάδες που θα κληθούν να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στα λάθη και στις επιπολαιότητες και να λειτουργήσουν ορθολογικά σε όλες τις γραμμές. Στόχος της ομάδας το θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής στην αποστολή του Μουνάφο. Εκτός θα είναι ο Στανισάβλεβιτς, ο προερχόμενος από τραυματισμό Κυριακόπουλος και μάλλον ο Μαδιδά που δεν είναι 100% έτοιμος.

* Ο Δημήτρης Καραντώνης απ’ την Ημαθία θα παίξει τον Αστέρα Τρίπολης στο κυριακάτικο ματς της Αθήνας, κόντρα στον Απόλλωνα.

* Εκδρομή για να σταθούν κοντά στον Αστέρα Τρίπολης, οργανώνουν για την Κυριακή οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας. Κοντά στον Αστέρα θα βρεθούν και Αρκάδες της Αθήνας. Θα ανοιχτεί η θύρα 6 της Ριζούπολης. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ και θα πωλούνται από το εκδοτήριο του γηπέδου.

* Την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ. θα γίνει το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο. Η φάση των 16 περιλαμβάνει διπλές συναντήσεις.

* Στα Χανιά της Κρήτης βρίσκεται η αποστολή της Σπάρτης για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Πρόκειται για παιχνίδι που θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής και είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς για τους Λάκωνες.

* Πολλές οι εξελίξεις στην Σπάρτη τις τελευταίες ημέρες. Νέος προπονητής είναι ο Θωμάς Γράφας. Τέλος ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, τέλος και ο Κώστας Σωτηρόπουλος. Παρελθόν για την ομάδα και ο αμυντικός Αντώνης Μάγκας. Οι συνεργάτες των τέως προπονητών, συνεχίζουν.

* Στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στον Τσικλητήρα της Πύλου και τον Παλληξουριακό για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ Εθνικής. Η αλλαγή της ώρας έναρξης γίνεται για συγκοινωνιακούς λόγους.

* Ο αγώνας Παναρκαδικός-Ζάκυνθος, για τον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής στο ποδόσφαιρο, θα διεξαχθεί στην Τρίπολη και στο γήπεδο του Παναρκαδικού, στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής. Η αλλαγή της ώρας έναρξης του ματς γίνεται για συγκοινωνιακούς λόγους.

* Με τον ΠΑΟ Βάρδας, εκτός έδρας αγωνίζεται το νεανικό Λεωνίδιο, που αποχώρησε και άλλος παίκτες. Το Λεωνίδιο δεν έχει ακόμα σημειώσει κάποια νίκη ή κάποια ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

* Στο δημοτικό γήπεδο Μολάων Λακωνίας, διεξάγεται στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, το μεγάλο ντέρμπι του 5ου ομίλου της Γ Εθνικής. Ο αήττητος Αστέρας Βλαχιώτη, υποδέχεται τον πρωτοπόρο και φιλόδοξο Αστέρα Αμαλιάδας, στο…απόλυτο ντέρμπι του α γύρου. Διαιτητής θα είναι ο αξιολογημένος Μανούχος απ’ την Αργολίδα.

* Για τον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής, το Λουτράκι θα παίξει εκτός έδρας με την ιστορική Προοδευτική, ο Πέλοπας Κιάτου θα δοκιμαστεί στον Εθνικό, ενώ τοΖευγολατιό, θα υποδεχθεί τη Ρόδο. Θυμίζουμε εδώ, ότι το Ζευγολατιό, δεν έχει ακόμα νίκη ή ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

* Για τον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής, το νεοφώτιστο Κιβέρι, φιλοξενεί στην Αργολίδα, την Τριγλία Ραφήνας, ενώ ο Παναργειακός (έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο) θα βρεθεί στην μοναδική Σαντορίνη για το παιχνίδι με τον Πανθηραικό. Η Ερμιονίδα θα κάνει το ρεπό της.

* Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα παρέχει αύριο ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια των ομίλων της Γ Εθνικής, ενώ φυσικά, θα βρεθεί και σε αρκετά γήπεδα αυτής.

* Με ένα γκολ διαφορά έχασε, χθες το απόγευμα, στο κλειστό της Νέας Κίου Αργολίδας, ο Διομήδης Άργους απ’ τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών. Ο αγώνας ήταν δραματικός και κρίθηκε στα τελευταία δεύτερα. Η ήττα για τον Διομήδη, ήταν, μάλλον άδοξη.

* Τη Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση στα γραφεία της ΕΟΠΕ, για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο βόλει. Στην κληρωτίδα θα μπει και οΜεσσηνιακός.

* Όρκο νίκης έδωσαν οι παίκτες του Αρκαδικού, εν’ όψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Αμύντα στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 ανδρών. Η σπουδαία αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5 μ.μ.

* Για την Α2 των ανδρών του χάντμπολ, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου θα αντιμετωπίσει την Αγριά Βόλου «Κένταυρος».

* Η γυναικεία ομάδα βόλει ΑΣΠ Κόρινθος, θα παίξει στο κλειστό της Κορίνθου, με τον Πανναξιακό, στις 5 το απόγευμα της Κυριακής, για το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

* Στην Αλεξανδρούπολη, κόντρα στον τοπικό Εθνικό, θα παίξει σήμερα, στις 5.30 το απόγευμα ο Παμβοχαικός για το βόλει ανδρών.

* Κανονικά διεξάγονται το διήμερο όλα τα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα των Ενώσεων. Το ίδιο ισχύει και για το μπάσκετ και το βόλει.

* Διεξάγεται το πρωί της Κυριακής, στα…μαρτυρικά Καλάβρυτα, ο 3ος αγώνας δρόμου Θυσίας, με αφορμή το ολοκαύτωμα της περιοχής απ’ τους Γερμανούς εισβολείς τον Δεκέμβριο του 1943. Ο αγώνας 10 χλμ. στηρίζεται απ’ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τον διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων και το ΑΣΑΕΔ.

* Νέο γήπεδο 5 επί 5 πρόκειται να δημιουργηθεί απ’ το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, στα Δολιανά Κυνουρίας. Ήδη η σύμβαση με τον εργολάβο υπογράφηκε.

* Σε ενεργειακή αναβάθμιση όλων των αθλητικών του υποδομών θα προχωρήσει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ