ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Τέλη Κυκλοφορίας με άτοκες δόσεις - Όλες οι «επιλογές»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. |
Τέλη Κυκλοφορίας με άτοκες δόσεις - Όλες οι «επιλογές»
 Στενεύουν, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του έτους, τα χρονικά περιθώρια για τους εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων που θα πρέπει να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018.

Μάλιστα, όσοι επιλέξουν τα γκισέ των τραπεζών για να πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 θα πρέπει να το έχουν πραγματοποιήσει έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, ενώ όσοι επιλέξουν την εξόφλησή τους μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής ή μέσω χρήσης πιστωτικών καρτών έχουν τη δυνατότητα να τα εξοφλήσουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Όλες οι τράπεζες έχουν ετοιμάσει ειδικά προγράμματα εξόφλησης των Τελών Κυκλοφορίας σε έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις ώστε οι εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων να μπορέσουν να διευκολυνθούν.

Μοναδική προϋπόθεση αποτελεί να υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο προς χρήση στις πιστωτικές κάρτες καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να εξοφληθούν τα Τέλη Κυκλοφορίας.

Όσοι πάντως δεν εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 εντός των προθεσμιών που ορίζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τους βεβαιωθεί στο Τaxisnet ποσό ίσο με τη διπλάσια αξία των ετήσιων Τελών Κυκλοφορίας.

Τα προγράμματα εξόφλησης των Τελών Κυκλοφορίας 2018 από τις τράπεζες είναι τα εξής:

Alpha Bank

H Alpha Bank σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε την εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας 2018 μέσω πιστωτικής κάρτας και να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εξοφλήσεώς τους σε έως και 12 άτοκες δόσεις.
Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος σας μέσω των πιστωτικών της καρτών και παράλληλα να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα των δόσεων που σας προσφέρει, αποπληρώνοντάς τα έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Eurobank

H Eurobank δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της να πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 και να τα εξοφλήσουν σε έως 12 άτοκες δόσεις. Επίσης η τράπεζα επισημαίνει ότι τα Τέλη Κυκλοφορίας μπορούν να εξοφληθούν μέσω προπληρωμένων καρτών οι οποίες όμως δεν υποστηρίζουν δόσεις.

Παράλληλα η Eurobank επισημαίνει ότι: «Η Τράπεζα δεν εγγυάται ότι οι πληρωμές του Τέλους Κυκλοφορίας που κάνετε μετά τις 17:00 θα σταλούν στο Δημόσιο αυθημερόν. Η Τράπεζα δεν ευθύνεται για την, για οποιοδήποτε λόγο, μη αποδοχή από το Ελληνικό Δημόσιο της ανωτέρω πληρωμής».

Εθνική Τράπεζα


Σε έως και 12 άτοκες δόσεις μπορούν να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

Πηγή: enikonomia.gr
Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ