ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ανδριανός: Η Εκκλησία μας για μια ακόμη φορά υπογραμμίζει τον ανεκτίμητο ρόλο της ως φάρος πίστης και προσφοράς στον συνάνθρωπο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:25:00 π.μ. | |
Ανδριανός: Η Εκκλησία μας για μια ακόμη φορά υπογραμμίζει τον ανεκτίμητο ρόλο της ως φάρος πίστης και προσφοράς στον συνάνθρωπο
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθη στα εγκαίνια της νέας κοινωνικής δομής της Μητρόπολης που τελέστηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου. Ο κ. Ανδριανός μεταξύ άλλων είπε τα εξής:
“Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλες και όλους όσοι εργάστηκαν για τα σημερινά εγκαίνια, για την παράδοση αυτής της νέας κοινωνικής δομής στους ανθρώπους του τόπου μας. Και θέλω βεβαίως ξεχωριστά να ευχαριστήσω τον Δεσπότη μας για το σημαντικό ποιμαντικό και κοινωνικό έργο που προσφέρει η Εκκλησία μας υπό την καθοδήγησή του στους Αργολιδείς.
Ιδιαίτερα σ' αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία της κρίσης, η Εκκλησία μας για μια ακόμη φορά υπογραμμίζει με τον πιο ηχηρό τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση τον ανεκτίμητο ρόλο της ως φάρου πίστης, ελπίδας και αγάπης, ως φάρου νοηματοδότησης και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Και το κάνει αυτό συχνά καλύπτοντας υπαρκτά και μεγάλα κενά που δεν μπορεί να καλύψει το δυστυχώς διάτρητο δίχτυ προστασίας του κράτους.
Μ' αυτές τις σκέψεις, και με την αυτονόητη διαβεβαίωση ότι, όπως οφείλουμε όλοι μας, θα συνεχίζω από τη θέση μου και με τις δυνάμεις μου να στηρίζω το πολύτιμο αυτό έργο της Εκκλησίας, ενώνω τις ευχές μου με τους συμπατριώτες μου Αργολιδείς ο Πανάγαθος Θεός να δίνει υγεία και δύναμη στον Δεσπότη και τους ιερείς μας καθώς και στους λαϊκούς άνδρες και γυναίκες που εργάζονται γι' αυτά τα αποτελέσματα. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ