ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:57:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
-Σε ειδική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (19/12), σύμφωνα με το νόμο, η παράταξη της πλειοψηφίας θα εκλέξει τον νέο δήμαρχο Ευρώτα. Στις δύο πρώτες ψηφοφορίες απαιτείται το 50% +1, ενώ αν απαιτηθεί και 3η ψηφοφορία, ο δήμαρχος θα εκλεγεί και με σχετική πλειοψηφία.

-Θανάσιμα τραυματίστηκε μια 42χρονη γυναίκα στο 3ον χλμ της Επαρχιακής Οδού Αρχαίων Κλεωνών- Αγίου Βασιλείου Κορινθίας, όταν το Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. που οδηγούσε ένας 28χρονος άνδρας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας.

-Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή πραγματοποιήθηκε το διήμερο 16 και 17 Δεκεμβρίου, το 10ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος στο Ναύπλιο.

-Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Στην πρώτη, στις 6.00 το απόγευμα θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός και μια ώρα αργότερα, στις 7.00, θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για 55 θέματα.

-Σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει και το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης.

-Με εορταστικό ωράριο θα λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης. Ανοιχτά θα παραμείνουν τις δυο επόμενες και τελευταίες Κυριακές του χρόνου.

-Κορυφαίοι Πανεπιστημιακοί Διδάσκαλοι και Ειδικοί Επιστήμονες έδωσαν το παρόν στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Στρατιωτικές Επεμβάσεις και Δικτατορίες στην Ελλάδα» που διοργανώσε στο Ναύπλιο η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας.

-Οδηγό για τους καταναλωτές σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες αγορές εξέδωσε η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδος. Τι πρέπει να προσέχουν, τι να αποφεύγουν, πού να κάνουν τις καταγγελίες τους αν χρειαστεί. Για τις καταγγελίες τους οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στα εξής:
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ : 1520
ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε.Φ.Ε.Τ.) : 11717
ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ : 210-4111080

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ