ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:42:00 μ.μ. |
Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)
«Θα μας τα πείτε;». Το καλωσόρισμα αυτό του Αλέξη Τσίπρα έδωσε το σύνθημα για να γεμίσει το Μέγαρο Μαξίμου με τις χαρμόσυνες φωνές των παιδιών του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα υποδέχθηκαν τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου και άκουσαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και παιδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, για να φωτογραφηθούν εν συνέχεια όλοι μαζί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Τσίπρας χαιρέτισε ένα- ένα τα μικρά παιδιά, ανταλλάσσοντας ευχές, με τον πρωθυπουργό να «ενημερώνεται» από το καθένα για το τι δώρο έχουν ζητήσει να βρουν κάτω απ' το δέντρο το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς. Ο κ. Τσίπρας τους μοίρασε παιδικά βιβλία, τα οποία στη συνέχεια τα παιδιά θα τα ξεφύλλιζαν με την κ. Μπαζιάνα, στο γραφείο του Πρωθυπουργού, το οποίο είχε γεμίσει με τους μικρούς επισκέπτες, ενώ ο κ. Τσίπρας είχε συζήτηση με τους δασκάλους των παιδιών.
Στη συνέχεια τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τραγούδησαν στον πρωθυπουργό και τη σύντροφό του κ. Μπαζιάνα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λούτσας «Η Δέλφη», με τα συγκροτήματα να παίζουν και να χορεύουν και παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς. Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν με τον χορό τους τα μικρά παιδιά των συλλόγων.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» δώρισε στον Αλέξη Τσίπρα ένα ξύλινο καράβι με το όνομα του Κωνσταντίνου Κανάρη, με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει: «Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες», «το καλό σκαρί αντέχει». Ο κ. Τσίπρας τους αποχαιρέτησε με ευχές για καλή χρονιά και κάλεσε τους Συλλόγους να «΄ρθείτε και του χρόνου να μας χορέψετε τους ωραίους σας χορούς».

Τα κάλαντα τραγούδησε στον πρωθυπουργό και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Άρτας».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ