ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Κατέρρευσε στέγη στη Νεστάνη Αρκαδίας - Καταπλάκωσε δύο άτομα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. | |
Κατέρρευσε στέγη στη Νεστάνη Αρκαδίας - Καταπλάκωσε δύο άτομα (βίντεο)
Στέγη παλαιού σπιτιού, στην Νεστάνη, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εργασιών, γύρω στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου. Από την κατάρρευση της στέγης καταπλακώθηκαν δύο άτομα (ένας Έλληνας και ένας Αλβανός) που εργάζονταν σε αυτό. 

Η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο χωριό για να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ενός ατόμου, του 50χρονου Έλληνα Σ. ΜΠ. ήταν αίσια και ολοκληρώθηκε άμεσα. 
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, αλλά το ρεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 αναφέρει, πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του. 

Για το δεύτερο, όμως, άτομο, τον Αλβανό, η επιχείρηση απεγκλωβισμού, συνεχίζεται μέχρι αυτήν την ώρα (5 το απόγευμα της Τετάρτης), υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού στο χωριό ρίχνει χιονόνερο, και αναμένεται να πάρει πολύ χρόνο, αφού έχουν πέσει τρία μέτρα περίπου μπάζα και ξύλα και θα πρέπει να γίνουν “χειρουργικές κινήσεις” από τους πυροσβέστες. Σύμφωνα με τα στοιχεία ο εγκλωβισμένος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. 
Δείτε παρακάτω βίντεο από την κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5  με πλάνα και δηλώσεις του Προέδρου του Χωριού Ν.Καραλή και του Αντιδημάρχου Τρίπολης Σ.Παπαδημητρίου που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στη Νεστάνη και συνέδραμε με μηχάνημα του δήμου στην επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Πηγή: drt915.gr
Φώτο: korinthostv.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ