ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Δημήτρης Μαγκλάρας: Ο συνδυασμός “Συνεργασία-Ανάπτυξη” είναι ο μόνος ο οποίος είχε και έχει τις προτάσεις για την ανάπτυξη του νομού μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. |
Δημήτρης Μαγκλάρας: Ο συνδυασμός “Συνεργασία-Ανάπτυξη” είναι ο μόνος ο οποίος είχε και έχει τις προτάσεις για την ανάπτυξη του νομού μας
Έχοντας ως βασικό του όπλο την εμπειρία μιας 20ετίας στα επιμελητηριακά δρώμενα, ο τυπογράφος Δημήτρης Μαγκλάρας συμμετέχει στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αργολίδας (στο Τμήμα Μεταποίησης) με το συνδυασμό «Συνεργασία – Ανάπτυξη» του Φώτη Δαμούλου.

Ο Δημήτρης Μαγκλάρας ο οποίος έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και γεν. γραμματέας του Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών Ελλάδας, διαθέτει την τεχνογνωσία για την εύρυθμη λειτουργία του Επιμελητηρίου.

Όπως αναφέρει, o συνδυασμός “Συνεργασία – Ανάπτυξη” είναι ο μόνος ο οποίος είχε και έχει τις προτάσεις για την ανάπτυξη του νομού μας και τη στήριξη των επαγγελματιών.

Ο Δ. Μαγκλάρας τονίζει ότι τα επόμενα χρόνια, για τις επιχειρήσεις μεταποίησης θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την ίδρυση του βιοτεχνικού πάρκου είτε στην ίδια περιοχή είτε σε άλλη περιοχή του νομού μας, ενεργοποιώντας τη μελέτη που έχει εκπονήσει το Επιμελητήριο. Με την κίνηση αυτή, θα δοθεί λύση στην ομηρία 100 και πλέον επιχειρήσεων που βρίσκονται στις ΖΟΕ και ζουν συνεχώς με το άγχος των παρατάσεων.

Επίσης, θα επιδιωχθεί συνεργασία με την Περιφέρεια για την υλοποίηση του εκθεσιακού – συνεδριακού κέντρου στη Δαλαμανάρα.

Ο Δημήτρης Μαγκλάρας αναφέρεται και στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μεταποίησης προς το εξωτερικό, η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί: «Υπογράψαμε Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Αργολίδας και του Επιμελητηρίου Βόννης. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Επιμελητηρίου ξεκινά συνεργασία με ξένο Επιμελητήριο. Στόχος μας είναι η ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας με το Επιμελητήριο της Βόννης για άμεση συνεργασία στις εξαγωγές αλλά και τον τουρισμό».

Τέλος, αναφέρεται στο ΚΕΚ του Επιμελητηρίου που έως τώρα λειτούργησε με επιτυχία: «Θα επιδιώξουμε την αναβάθμισή του αυξάνοντας τα εκπαιδευτικά σεμινάρια προς τα μέλη μας, δωρεάν ή με συμβολικό κόστος».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ