ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Μηχανικές βλάβες πλοίων στον Αργοσαρωνικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. |
Μηχανικές βλάβες πλοίων στον Αργοσαρωνικό
 Μηχανική βλάβη διαπιστώθηκε στην αριστερή κύρια μηχανή του Ε/Γ-Υ/Γ ''F/D XVII'' Ν.Π. 11483, απογευματινές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Πειραιά για Πόρο – Ύδρα – Ερμιόνη – Σπέτσες – Πορτοχέλι, και συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του βόρειου τμήματος του αγκυροβόλιου Πειραιά.

Το ανωτέρω πλοίο επέστρεψε με μειωμένη ταχύτητα και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πειραιά, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι εκατόν δώδεκα (112) επιβάτες.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''F/D XVII'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Επίσης, εμπλοκή άγνωστου αντικειμένου διαπιστώθηκε στην προπέλα της αριστερής κύριας μηχανής του Ε/Γ-Υ/Γ ''F/D XXIX'' Ν.Π. 10232, απογευματινές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Πειραιά για Πόρο – Ύδρα – Ερμιόνη – Σπέτσες – Πορτοχέλι, και συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του νότιου τμήματος του αγκυροβόλιου Πειραιά.

Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει με καθυστέρηση προκειμένου εξυπηρετηθούν οι επιβάτες του ''F/D XVII'', επέστρεψε με μειωμένη ταχύτητα και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πειραιά, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι εκατόν εννέα (109) επιβάτες.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVIII'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Οι επιβάτες και των δύο ως άνω πλοίων προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με έκτακτο δρομολόγιο που εκτέλεσε έτερο Ε/Γ-Υ/Γ πλοίο, βραδινές ώρες χθες.

Πηγή:patrasevents.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ