ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Έκρηξη σε σουπερμάρκετ στην Αγία Πετρούπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:57:00 μ.μ. |
Έκρηξη σε σουπερμάρκετ στην Αγία Πετρούπολη
Έκρηξη σημειώθηκε σε σουπερμάρκετ στην Αγία Πετρούπολη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 10 άνθρωποι, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αποδίδουν οι αρχές την έκρηξη που σημειώθηκε. Σύμφωνα με την Ερευνητική Επιτροπή, που έχει αναλάβει τις έρευνες, η ισχύς της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε ισοδυναμούσε με περίπου 200 γραμμάρια TNT.


Η αστυνομία ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 18.30 σε σουπερμάρκετ επί της λεωφόρου Κοντρατίεφ. Στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για τραυματίες, χωρίς να αναφέρει τον αριθμό τους.

Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν αδιευκρίνιστα.

«Ακούστηκε δυνατός θόρυβος. Οι δυνάμεις πρώτων βοηθειών έχουν σπεύσει στο σημείο. Η εκκένωση έχει ολοκληρωθεί, δεν υπήρξε φωτιά» δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Ασφαλείας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Tass.

Στα κοινωνικά δίκτυα έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που δείχνουν ιατρικά και αστυνομικά οχήματα έξω από το εμπορικό κέντρο Gigant Hall, όπου βρίσκεται το σούπερμάρκετ Perekrestok, το κατάστημα όπου καταγράφηκε το περιστατικό.

Εκατοντάδες επισκέπτες βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο στα βορειοανατολικά της Αγίας Πετρούπολης κατά τη διάρκεια της έκρηξης.

Οι αρχές αντιμετωπίζουν το συμβάν ως απόπειρα μαζικής ανθρωποκτονίας, σε μια περίοδο που όλο και περισσότεροι τουρίστες συχνάζουν στη συγκεκριμένη αγορά.

Πηγή: news.in.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ