ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Κόλαφος ο Γερουλάνος για το «Κίνημα Αλλαγής»: Το έφτιαξαν για «δημοσκοπικούς λόγους»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:00:00 μ.μ. | |
Κόλαφος ο Γερουλάνος για το «Κίνημα Αλλαγής»: Το έφτιαξαν για «δημοσκοπικούς λόγους»
Σκληρή κριτική εξαπέλυσε κατά της Φώφης Γεννηματά ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου, Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του στο mignatiou.com. “…Ετσι όπως έγιναν τα πράγματα, εκλογή αρχηγού που ήταν ήδη αρχηγός, σε ένα κόμμα που δεν είναι ακριβώς ακόμα κόμμα, με όνομα που δεν προσδιορίζει ιδεολογικό στίγμα, που δεν έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα όραμα, θέσεις και προτάσεις για την κοινωνία, με διορισμένα όργανα και δανεισμένα στελέχη, θα πρέπει να περιμένουμε έξι με δώδεκα μήνες πριν αρχίσει να διαφαίνεται προς τα πού πάει και τι πραγματεύεται ο νέος φορέας”, δήλωσε ο κ. Γερουλάνος.


“Το Κίνημα Αλλαγής, έγινε για λόγους δημοσκοπικούς, αφού οι συμμετέχοντες εταίροι του ΠΑΣΟΚ είχαν πεισθεί ότι δεν μπορούν να ελπίζουν σε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στην επόμενη βουλή, χωρίς προγραμματική διαπραγμάτευση και ιδεολογικές συνθέσεις ή υποχωρήσεις και πίσω από κλειστές πόρτες.

Ειδικά το τελευταίο δημιουργεί ένα ουσιαστικό θέμα δημοκρατίας στη λειτουργία των κομμάτων που συγκροτούν το Κίνημα Αλλαγής διότι τα απαξιώνει.

Ελπίζω να διορθωθεί άμεσα στα συνέδρια που έχουμε μπροστά μας”, πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Ο οποίος επίσης, παρ’ ό,τι αναγνωρίζει ως θετική την παρουσία 210.00 πολιτών στη διαδικασία εκλογής, ερμηνεύει με άλλον τρόπο απ’ ό,τι η ηγεσία αυτή τη συμμετοχή:

“Η ψήφος του κόσμου ήταν κυρίως αμυντική. Δεν ψήφισε με ελπίδα ότι η ψήφος του θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα, αλλά με ελπίδα να διατηρηθεί ο χώρος μας ζωντανός και αυθεντικός.

Καταψήφισε λοιπόν το Ποτάμι ως συγγενές του χώρου κόμμα.

Καταψήφισε τις τάσεις που προσπαθούν να μεταλλάξουν το ΠΑΣΟΚ σε κάτι απροσδιόριστο.

Καταψήφισε τους απανταχού Έλληνες «Μακρόν» που έχουν παρεξηγήσει την πολιτική για πασαρέλα.

Γενικά, τιμώρησε όσους σχεδίαζαν την Κεντροαριστερά χωρίς το ΠΑΣΟΚ.

Μπήκε, επί τέλους, ένας πρώτος φραγμός στην επίμονη μόδα απαξίωσης του μόνου κινήματος που έχει προσφέρει και έχει να προσφέρει στον χώρο”, ξεκαθάρισε ο κ. Γερουλάνος.

“Η ΔΗΣΥ, ως πολιτικός φορέας, απαξιώνει το ΠΑΣΟΚ. Το φιμώνει. Ως πολίτης ήξερα τι έλεγε το ΠΑΣΟΚ. Ήξερα τι εκπροσωπούσε. Μ’ άρεσε, δεν μ’ άρεσε, ήξερα.

Τώρα πια, δεν μπορώ να ξέρω διότι δεν του επιτρέπεται να μιλήσει. Είναι κρυμμένο πίσω από ένα ψεύτικο προσωπείο που λέγεται ΔΗΣΥ.

Ούτε όμως η ΔΗΣΥ ξέρω τι λέει διότι έχει κάνει δυο χρόνια πορεία χωρίς να φέρει μια ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση στο τραπέζι.

Έχουμε λοιπόν ένα κόμμα χωρίς ηγεσία και μια ηγεσία χωρίς κόμμα. Δεν είμαι σίγουρος πού μπορεί να βρει κανείς, μέχρι τώρα τουλάχιστον, επιτυχία σε ένα τέτοιο εγχείρημα”, υπογράμμισε ακόμη ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου.

Πηγή: tribune.gr
Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ