ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Γ. Μανιάτης: Χωρίς δέσμευση για το πότε θα αποζημιώσει ο ΕΛΓΑ τις ζημιές σε καλλιέργειες της Αργολίδας λόγω χαλαζόπτωσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:31:00 π.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Χωρίς δέσμευση για το πότε θα αποζημιώσει ο ΕΛΓΑ τις ζημιές σε καλλιέργειες της Αργολίδας λόγω χαλαζόπτωσης
 Δεν δεσμεύεται, για το πότε ο ΕΛΓΑ θα αποζημιώσει τους καλλιεργητές της Αργολίδας, στην απάντηση την οποία έδωσε, σε ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Μανιάτη, ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αποστόλου, για την αποζημίωση των αγροτών για τις ζημιές στις καλλιέργειες από τη χαλαζόπτωση την 16.11.2017 στην ευρύτερη περιοχή Ιρίων Ναυπλίου.

Η απάντηση δεν περιέχει κανένα χρονοδιάγραμμα με το οποίο θα δεσμεύεται, για το πότε ο ΕΛΓΑ θα αποζημιώσει τους καλλιεργητές της Αργολίδας.

Ο κ. Αποστόλου παραπέμπει αόριστα τους αγρότες στις διαδικασίες του ΕΛΓΑ, οι οποίοι όμως οδηγούνται σε οικονομικό αδιέξοδο, αφού χωρίς την έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων, δεν μπορούν να προβούν στις αναγκαίες καλλιεργητικές φροντίδες των φυτειών τους και οι οποίες δεν μπορούν να περιμένουν, για να είναι δυνατή η καλή παραγωγή τη νέα χρονιά.

Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Β. Αποστόλου:


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ