ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Χιλιάδες ήσαν οι επισκέπτες της Πελοποννήσου τις μέρες των Χριστουγέννων, καθώς επέλεξαν ορεινούς προορισμούς, αλλά και αστικά κέντρα για να περάσουν το εορταστικό τετραήμερο.Ανάλογη αναμένεται η κίνηση και για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς , σύμφωνα με τα στοιχεία ξενοδόχων και γενικότερα επαγγελματιών του τουρισμού.

* Τα καταστήματα σήμερα θα είναι ανοιχτά και το απόγευμα ενώ, η επόμενη Κυριακή που τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά είναι στις 31 Δεκεμβρίου.

* Υποτροφίες σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές δόθηκαν χθες από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος «Εἰρήνη Μπακοπούλου», Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
Σε μια λιτή εκδήλωση, πού πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ὁ Σεβασμιότατος ὡς Πρόεδρος του Ιδρύματος, και ἡ Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας Κική Φράγκου, ως Αντιπρόεδρος, έδωσαν σε 15 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από την Αρκαδία επιταγές μέσω των υποτροφιών του Ιδρύματος.

* Σήμερα στις 6:30΄ μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχιακού μεγάρου της λακωνικής πρωτεύουσας, με βασικό θέμα το τεχνικό πρόγραμμα του 2018.
Θα ακολουθήσει δεύτερη συνεδρίαση του ΔΣ Σπάρτης, στις 7:30΄ με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την «Ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Σπάρτης οικονομικού έτους 2018».

* Στο μεταξύ, ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Ευρώτα, το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2018.

* Το Δ.Σ Νότιας Κυνουρίας, θα συνεδριάσει σήμερα, στις 5.30, για την έγκριση προϋπολογισμού του 2018. Θα ακολουθήσει δεύτερη συνεδρίαση, με θέμα την απόφαση για αγορά οικοπέδου -και κτιρίου -που ανήκει στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Τυρού.

* Ο Προοδευτικός Σύλλογος Μολάων, διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, σήμερα 17:00-19:00, για να ενισχύσει την προσπάθεια κάλυψης των αυξημένων αναγκών σε αίμα, κατά τις ημέρες των εορτών.
Στόχος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο σύλλογος, είναι «να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, τα παιδιά που χρειάζονται αίμα και αιμοπετάλια, τους ασθενείς των οποίων τα χειρουργεία αναβάλλονται λόγω έλλειψης αίματος, τους συνανθρώπους μας που τραυματίζονται σε τροχαία ατυχήματα….

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ