ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Με μεγάλη συμμετοχή η Γενική Συνέλευση του Παναργειακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 π.μ. | | | |
Με μεγάλη συμμετοχή η Γενική Συνέλευση του Παναργειακού
 Με τεράστια συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η  γενική συνέλευση του Παναργειακού. Ύστερα από την τοποθέτηση του πρόεδρου, σε ιδιαίτερα σκληρή γλωσσα για την αντιμετώπιση που έχει ο Παναργειακος από τα κέντρα αποφάσεων, το συμβουλιο της ομάδας υπέβαλλε την παραίτηση του. 

Ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε οτι η μονή λύση ειναι η λαϊκή συμμετοχή στα κοινά της ομάδας. ....η ανταπόκριση του κόσμου ηταν συγκλονιστική. 

Άμεσα δημιουργήθηκε μια οικονομικη επιτροπή όπου θα συντονίσει όλη αυτή την προσπάθεια. Τα ονόματα της οικονομικής επιτροπής θα ανακοινωθούν σε επόμενη ανακοίνωση. 

Ύστερα από πιέσεις των μελών της γενικής συνέλευσης ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας και από το συμβούλιο του να παραμείνουν στο τιμόνι της ομάδας. 

Σήμερα ο κόσμος έδειξε τη δύναμη του. Μια νέα μέρα ανατέλλει για την ομάδα μας. Ο κόσμος δείχνει να ξυπνάει από το λήθαργο. Όλοι μαζί είμαστε ανίκητοι. 

Σήμερα 28/12/2017 θα ξαναγίνει Νέα Γενική Συνέλευση και πάλι στο 1ο Γυμνάσιο Αργούς (Μπουσουλοπουλειο) με ώρα Έναρξης 8.30 μ.μ..για έγραφες Νέων Μελών

ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ