ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Αστυνομικός σκότωσε τρία μέλη της οικογένειάς του και αυτοκτόνησε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 μ.μ. | |
Αστυνομικός σκότωσε τρία μέλη της οικογένειάς του και αυτοκτόνησε
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα στην οδό Ευριπίδου στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας αστυνομικός, αφού σκότωσε τη γυναίκα, την κόρη και την πεθερά του, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Πληροφορίες, αλλά και μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγο για καυγά του ζευγαριού και πυροβολισμούς τη νύχτα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας φέρεται να σκότωσε πρώτα την γιατρό σύζυγό του με τρεις σφαίρες στο στήθος, στη συνέχεια την πεθερά του που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού και τέλος την μόλις 3,5 ετών κόρη του, πριν βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, κατά πληροφορίες, μεσολάβησε περίπου μια ώρα μεταξύ των δολοφονιών και της αυτοκτονίας.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, οταν τους αναζήτησε συγγενικό τους πρόσωπο που ανησύχησε επειδή δεν έδιναν σημεία ζωής, ενώ διαπίστωσε πως ούτε το κοριτσάκι είχε πάει στον παιδικό σταθμό.

Οταν πήγε στο σπίτι είδε τις δυο γυναίκες νεκρές στο σαλόνι, το κοριτσάκι νεκρό στην κρεβατοκάμαρα και τον αυτόχειρα σε στάση που δείχνει ότι προηγουμένως είχε γονατίσει.

Ποιος ήταν ο δράστης

Ο γεννηθείς το 1971 αστυνομικός, υπηρετούσε στη Βουλή, όντας αποσπασμένος στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, τον οποίο μάλιστα είχε συνοδέυσει το Σαββατοκύριακο σε αποστολή στα Ιωάννινα.

Μάλιστα, με ένα διάλειμμα περίπου 6 μηνών, υπηρετούσε στη φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού από το 1996.

Συμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο. Οπως έγινε γνωστό, είχε περάσει από ψυχομετρικά τεστ τον Νοέμβριο του 2011 και είχε κριθεί κατάλληλος για οπλοφορία.

Πηγή: kathimerini.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ