ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ιδρύεται Σωματείο Υποτρόφων Ακαδημίας Αθηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. |
Ιδρύεται Σωματείο Υποτρόφων Ακαδημίας Αθηνών
 Συνάντηση νεαρών επιστημόνων και καλλιτεχνών, οι οποίοι, διαχρονικά έχουν λάβει υποτροφίες, κατόπιν διαγωνισμού, από την Ακαδημία Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στο μέγαρό της, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2017, ώρα 7μ.μ., με σκοπό την ίδρυση Σωματείου Υποτρόφων της Ακαδημίας.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως θα συζητηθούν τα άρθρα του προτεινόμενου Καταστατικού και η έγκρισή του από τα ιδρυτικά μέλη.

Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά τα τελευταία πέντε έτη η Ακαδημία έχει προσφέρει υποτροφίες συνολικού ύψους δύο εκατομμυρίων ενενήντα χιλιάδων ευρώ σε πτυχιούχους Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας μας σε τομείς, όπως, π.χ. η Φυσική, η Χημεία, τα Μαθηματικά, η Γεωλογία, το Περιβάλλον, η Ενέργεια, η Βιολογία, η Ιστορία, η Αρχαιολογία, η Φιλολογία, η Μουσική, η Ζωγραφική, η Γλυπτική, το Δίκαιο, η Φιλοσοφία, η Θεολογία, οι Οικονομικές Επιστήμες.

Οι υποτροφίες αυτές έχουν προσφερθεί για περαιτέρω σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως στις Η.Π.Α., Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Αυστρία και Ολλανδία.

Πληροφορίες για τις υποτροφίες της Ακαδημίας στον ιστότοπο: www.academyofathens.gr.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ