ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Στο Ναύπλιο ανάβουν σήμερα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το πειρατικό καράβι σαλπάρει με γιορτινή διάθεση (πρόγραμμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. | | |
Στο Ναύπλιο ανάβουν σήμερα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το πειρατικό καράβι σαλπάρει με γιορτινή διάθεση (πρόγραμμα)
 Χριστούγεννα προ των πυλών και ο Δήμος Ναυπλιέων ντύνεται γιορτινά, για να υποδεχτεί τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Η γιορτή ξεκινά με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, στις 17:30 το απόγευμα.


Η εκδήλωση υποδοχής, του εορταστικού πνεύματος θα πραγματοποιηθεί με το συμβολικό άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, πλαισιωμένη με ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεάματα και ακροάματα για όλη την οικογένεια.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν, η ερμηνεύτρια Σόνια Θεοδωρίδου με το κονσέρτο «Φωνές Χριστουγέννων», η Χορωδία Αγίας Τριάδας, η Χορωδία Αγίου Νικολάου, η Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, η Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου, η Χορωδία του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου, η Χορωδία του Νέου Σχολείου, η Χορωδία Νέων Παιδιών ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ, η Χορωδία του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών Βίκυς & Ντίνας Χρονοπούλου, η Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλιέων, η μπάντα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, οι μικροί Χορωδοί του 4ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου και οι πονηροί Καλικάντζαροι.

Για τους μικρούς φίλους του Δήμου Ναυπλιέων, μία δεύτερη γιορτή θα πραγματοποιηθεί, την ίδια μέρα, στις 20:00 το βράδυ, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, μπροστά στο Δημαρχείο. Με ένα φαντασμαγορικό θέαμα το καράβι των πειρατών θα κατεβάσει την σκάλα του και θα μας υποδεχθεί σε έναν μαγικό κόσμο μυστηρίου και περιπέτειας, γεμάτο δράση και αγωνία. Σας υπενθυμίζουμε, πως αυτό το ταξίδι του πειρατικού δεν είναι σαν τα αλλά, αφού ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά είναι μέλη του πληρώματος και εκτός από σεντούκια με χαμένους θησαυρούς, στα αμπάρια του πλοίου θα βρούμε και μπόλικη γιορτινή διάθεση.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, να ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, να καλωσορίσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στον Δήμο μας, όλοι μαζί μία οικογένεια, στην πόλη μας, το Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ