ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ERASMUS+ για την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου - Κατάθεση αιτήσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. | | |
ERASMUS+  για την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου - Κατάθεση αιτήσεων
 Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) με κοινωνικό εταίρο το Υπουργείο Τουρισμού υλοποιεί, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+, το πρόγραμμα «Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στον Τουρισμό – ΚΕΠΕΚΤ ΙΙ». 

Το πρόγραμμα αφορά στην αποστολή πρόσφατα αποφοίτων των ΙΕΚ – Τουριστικής Σχολής του Υπουργείου Τουρισμού, διάρκειας 2 μηνών, σε ξενοδοχειακές ή επισιτιστικές μονάδες στην Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία και Κύπρο, για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας. 

Η επιλογή της χώρας αποστολής, καθώς και ο αριθμός των υποψηφίων ανά ειδικότητα που θα απασχοληθούν ανά χώρα, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, ανάλογα με τη ζήτηση των χωρών σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας. 

Το πρόγραμμα καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης στο εξωτερικό (αεροπορικά εισιτήρια), διαμονή, μισθό και ασφάλεια. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν και οι απόφοιτοι της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελοποννήσου του Υπουργείου Τουρισμού των εκπαιδευτικών περιόδων 2015-2016 και 2016 -2017, των παρακάτω ειδικοτήτων: 

α. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας 

β. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef) 

Περίοδος κατάθεσης αιτήσεων 18 / 12/ 2017 – 15 / 01 / 2018. 

Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι καταρτιζόμενοι των παραπάνω ετών ( δεν απαιτείται ΒΕΚ) πρέπει να έχουν τελειώσει όλες τις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις και να μην χρωστούν μαθήματα η πρακτική άσκηση. 

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις για την συμπλήρωση της αίτησης και παραλαβής σχετικής βεβαίωσης εξαμήνων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος, Δαναού 29 ( Κων/νο Καχριμάνη Δ/ντή – τηλ 2751020115). 

Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ