ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Life style medicine: Ο νέος τρόπος να κερδίσετε υγεία, λεπτή σιλουέτα και ευεξία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:37:00 μ.μ. |
Life style medicine: Ο νέος τρόπος να κερδίσετε υγεία, λεπτή σιλουέτα και ευεξία
 Life style medicine, είναι η ιατρική που στοχεύει στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών που προκαλεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια ομάδα ειδικών με επικεφαλής την καρδιολόγο, την πρώτη Νανοϊατρό στην Ελλάδα, Δρ. Βαρβάρα Καραγκιοζάκη, έρχονται να διώξουν τη …σκουριά από τον οργανισμό μας, επαναπρογραμματίζοντας τη ζωή μας.

«Οι κακές επιλογές του τρόπου διαβίωσής μας αποτελούν τη ρίζα των χρόνιων ασθενειών. Η Life Style Medicine είναι η ουσία της Ιατρικής που στοχεύει στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών του σύγχρονου τρόπου ζωής», λέει η Βαρβάρα Καραγκιοζάκη, που δημιούργησε την πρώτη LifeStyleMedicine Κλινική στην Ελλάδα, στηριζόμενη στα τελευταία επιτεύγματα της Νανοϊατρικής.

Επαναρυθμίστε τον οργανισμό σας
Σε πέντε βήματα-στάδια, οι ειδικοί επιστήμονες καταγράφουν τα προβλήματα που εντοπίζονται στον οργανισμό και ξεκινούν τη διαδικασία αντι-οξείδωσής του, ανανεώνοντάς τον εσωτερικά και εξωτερικά.

Αρχικά λαμβάνεται ένα λεπτομερές ατομικό, οικογενειακό ιατρικό ιστορικό όπου γίνεται εξατομικευμένη και σε βάθος ανάλυσητου τρόπου ζωής και των καθημερινών συνηθειών: (διατροφή, άσκηση, ύπνος, καθημερινό άγχος και τρόπος αντιμετώπισής του). Στη συνέχεια προτείνονται τα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ για την εκτίμηση του οξειδωτικού στρες του κάθε οργανισμού και προτείνεται συστηματικό χτίσιμο της θωράκισης του.

Η «άμυνα» του οργανισμού οργανώνεται με «όπλα» τελευταίας γενιάς όπως:
-Μέτρηση οξειδωτικού στρες
-Τεστ οξείδωσης επιδερμίδας
-Τεστ Μεταβολισμού και διατροφικής κατάστασης
-Επιγενετική μέθοδος που αναλύει τους περιβαλλοντικούς παράγοντες στη δράση γονιδίων, που μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία χρόνιων και σοβαρών ασθενειών
Έλεγχος της διατροφικής κατάστασης των κυττάρων, έλεγχος των τοξινών, της κατακράτησης υγρών, κ.ά

Health Coaching
Με βάση τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων, προτείνεται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αντι-γήρανσης, διατροφής και αντι-οξειδωτικών, άσκησης, τεχνικές χειρισμού του καθημερινού άγχους καθώς και Health Coaching Συνεδρίες, αλλά και αναλυτικές οδηγίες για την αλλαγή του τρόπου ζωής μας.

Τι προβλήματα μπορεί να επιλύσει η Life Style Medicine;

-Οι αλλαγές του τρόπου ζωής συμβάλλουν στην πρόληψη και θεραπεία:
-Καρδιαγγειακές Νόσοι (Στεφανιαία Νόσος, Εγκεφαλικό)
-Υπέρταση
-Καρκίνος
-Διαβήτης
-Νευροεκφυλιστικές Νόσοι (Parkinson, Alzheimer, Σκλήρυνση κατά πλάκας)
-Αυτοάνοσα Νοσήματα
-Αρθρίτιδες
-Παχυσαρκία
-Υψηλή χοληστερόλη
-Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
-Παθήσεις ωχράς κηλίδας
-Χρόνια κόπωση
-Υπογονιμότητα
-Άγχος

Πηγή: stogiatro.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ